Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Σασμός»: Μαθιός και Καλλιόπη βλέπουν το τέλος να έρχεται!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη...

Ελένη Ράντου: Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα της

Η Ελένη Ράντου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό...

Ντοκιμαντέρ ξεγυμνώνει τον Κέβιν Σπέισι

Νέος εφιάλτης για τον Κέβιν Σπέισι, καθώς, μετά την...

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να της κάνει τη… Χάρις

Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε στον...

Η σκαφάτη Πάρις Χίλτον και η Μουρ που ριλαξάρει μετά το ξεφάντωμα στο Sea Satin

Στη Μύκονο και ο πρώην σταρ της Τσέλσι Τζον Τέρι με την... απατημένη σύζυγο

Barbie σε κρουαζιέρες, κριτές talent shows σε οικογενειακές διακοπές, «λιοντάρια των γηπέδων» και αγουροξυπνημένες σταρ ύστερα από γλέντια να εξυμνούν τα ελληνικά νησιά!

Το ρεπορτάζ για το ελληνικό καλοκαίρι celebrities καλά κρατεί, με το άλλοτε άτακτο κορίτσι της δυναστείας των Χίλτον -που μετά τον γάμο της προσπαθεί όσο μπορεί να νοικοκυρευτεί- να μεταμορφώνεται σε… υγρή Barbie κατά τη διάρκεια των σκαφάτων διακοπών της!

Η Πάρις Χίλτον κάνει ντους στο σκάφος φορώντας ροζ μπικίνι

Ο λόγος, φυσικά, για την Πάρις Χίλτον, που συνεχίζει να ζει με τον άντρα της Κάρτερ Ρέουμ τον made in Greece μύθο της πάνω σε ένα σκάφος! Εχοντας ανεβάσει άγκυρα από τις Σπέτσες όπου είχαν δέσει, η χρυσή κληρονόμος την είδε λιγάκι από τη σταρ της ταινίας που είναι το κινηματογραφικό κλου της καλοκαιρινής σεζόν! Φορώντας ροζ μπικίνι και ψηλά παπούτσια (αυτό το έρμο το κατάστρωμα δεν το λυπάται;) και «κρυμμένη» πίσω από τα γυαλιά ηλίου μεταμόρφωσε το γιοτ σε… στούντιο φωτογράφισης προς τέρψιν των 24.000.000 ακολούθων της στο Instagram, με την ίδια σε μια από τις πόζες της να κάνει ντους με ένα λάστιχο! «Μπικίνι Μπάρμπι» ήταν η λεζάντα της στο άλμπουμ των φωτογραφιών της που ανέβασε στα social media, έτσι για να μας λυθούν οι απορίες για το… υγρό κόνσεπτ!

Ανέμελη πόζα για τη χρυσή κληρονόμο

Από την άλλη, η Ντέμι Μουρ, αφού συνήλθε από το ξενύχτι και το άγριο γλέντι στο πάρτι που έστησε για τα γενέθλιά της η Βερόνικα Πάστρα στο περιβόητο Sea Satin-market-caprice of Mykonos του συζύγου της Ζαννή Φραντζέσκου, και αφού χώνεψε τις κοπανιστές, τις ταραμοσαλάτες και τους αστακούς μαζί με τα ζεύγη Γρηγόρη Στασινόπουλου, Στέγγου και όσων έσπευσαν να ευχηθούν «happy birthday» στην εορτάζουσα, είπε να ριλαξάρει λιγάκι έχοντας ακόμη στο μυαλό της τις εικόνες με τα τραπέζια που εκσφενδονίζονταν στα βράχια της Αλευκάντρας από τους καλεσμένους που ήρθαν στο τσακίρ κέφι! Ετσι, η 60χρονη σταρ του Χόλιγουντ έβαλε το μαγιό της, πήρε τον σκύλο της και το έριξε στα μπάνια, βγάζοντας selfie με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. «Παράδεισος, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στο νερό, ύπνος με γούνινους φίλους και ένα καλό βιβλίο…» ήταν τα… σοφιστικέ λόγια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, που αυτή τη φορά δεν συνοδεύτηκαν με κάποιες άλλες φωτογραφίες από το γλέντι στο Sea Satin!

ntemi mour1008
Η Ντέμι Μουρ γεμίζει μπαταρίες αγκαλιά με τον σκύλο της μετά το γλέντι στο Sea Satin

Κοσμικά beach bars

Πάντως, η Ντέμι Μουρ δεν είναι η μόνη σταρ που απολαμβάνει τον ήλιο της χώρας μας, μια και στο νησί των ανέμων είχαμε άλλη μια άφιξη! Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για σταρ του σινεμά αλλά των γηπέδων, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας και νυν προπονητή Τζον Τέρι να ρίχνει άγκυρα μαζί με τη σύζυγό του στις ξαπλώστρες κοσμικών beach bars!

tzon teri1008
Ο Τζον Τέρι

Το ζευγάρι, που έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ και παντρεύτηκε το 2007 στο βρετανικό παλάτι του Μπλενχάιμ σε μια λαμπρή τελετή που κόστισε πάνω από 1.100.000 ευρώ, έχει αφήσει στο παρελθόν την κρίση που πέρασε ο γάμος του, όταν είχε αποκαλυφθεί η εξωσυζυγική σχέση που είχε ο πρώην σταρ της Τσέλσι με το μοντέλο Βανέσα Περονσέλ.

syzigos1008
Η σύζυγος του πρώην άσου της Τσέλσι

Αφίξεις, όμως, δεν είχαμε μόνο στη Μύκονο, αλλά και στην Κέρκυρα, μια και στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται οικογενειακώς η διασημότερη κριτής talent shows του κόσμου Αμάντα Χόλντεν, που έσπευσε και αυτή να μοιραστεί με τους followers της τις μοναδικές στιγμές που περνάει. Ωστόσο, η φωτογραφία με τις ανήλικες κόρες της που ανάρτησε στο Instagram προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις. Από τη μια το φωτογραφικό κλικ που τράβηξε ο σύζυγός της Κρις Χιουτζ πάνω σε σκάφος ανοιχτά της Κέρκυρας αναδείκνυε τη συνήθη κομψότητα της 52χρονης κριτή του «Britain’s Got Talent».

amanda holden1008
Η Αμάντα Χόλντεν με τις δύο ανήλικες κόρες της στο Αιγαίο. To συγκεκριμένο στιγμιότυπο προκάλεσε αντιδράσεις στα social media εξαιτίας του look των δύο κοριτσιών

Από την άλλη όμως, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν «πώς έντυσε έτσι τα παιδιά της;», καθώς τα ρούχα τους ταίριαζαν περισσότερο σε ενήλικες γυναίκες παρά σε δύο ανήλικα κορίτσια. Και αν η 17χρονη Λέξι απέχει μια ανάσα από την ενηλικίωση, η 11χρονη Χόλι είναι παιδί, το οποίο η μητέρα του το έβαλε να ποζάρει σαν να έβγαζε φωτογραφία η ίδια για να αναδείξει το σώμα της.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...