Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025

Ο Τουτουντζής και το… όπιο του κουτού ανθρώπου

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι τα social media γίνονται πλέον...

Μέχρι το τέλος της σεζόν οι συναντήσεις του Γιώργου Λάγιου με το...

Για όλη τη σεζόν θα συνεχιστούν τελικά οι εβδομαδιαίες...

Νέος «λαγός» στην έρευνα για τον έκφυλο καθηγητή

Την ώρα που ο 52χρονος καθηγητής στον Αλιμο βρίσκεται...

Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη στην...

Eντονο φλερτ μεταξύ ΑΝΤ1 και Σταματίνας Τσιμτσιλή! Φήμες θέλουν...

Θύμα (;) των Πέρι και Μπλουμ 83χρονος επιχειρηματίας

Επαυλη απάτης

Στα δικαστήρια με 83χρονο επιχειρηματία καταλήγουν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ για την πολυτελή έπαυλη εκατομμυρίων που τους πούλησε, αλλά μετά ζήτησε πίσω, υποστηρίζοντας ότι, όταν υπέγραψαν το συμβόλαιο, ήταν υπό την επήρεια ισχυρών παυσίπονων και δεν ήξερε τι έκανε.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Την αποκάλυψη έκανε η «Daily Mail», επισημαίνοντας ότι η δίκη θα αρχίσει στις ΗΠΑ εντός του Αυγούστου. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλα άρχισαν το 2020, όταν ο 80χρονος τότε Καρλ Γουέστκοτ πούλησε στη διάσημη τραγουδίστρια και στον σταρ του Χόλιγουντ τη βίλα στην οποία κατοικούσε στη Σάντα Μπάρμπαρα, αξίας 14.500.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας, που πάσχει από τη νόσο του Χάντινγκτον -μια γενετική διαταραχή η οποία επηρεάζει τον συντονισμό των μυών και οδηγεί σε άνοια-, είχε δεχτεί γραπτή πρόταση αγοράς από την Πέρι και τον Μπλουμ. Την επίμαχη ημέρα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του παρουσίασε μεσιτικό γραφείο.

Οι δικηγόροι του όμως, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η βρετανική εφημερίδα, υποστήριξαν ότι όταν ο Γουέστκοτ υπέγραφε ήταν υπό την επήρεια οπιοειδών παυσίπονων που λάμβανε διότι είχε κάνει μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση στη μέση του.

Οταν πέρασε η δράση των φαρμάκων και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ζήτησε από το ζευγάρι να ακυρώσει το συμβόλαιο και να μην ολοκληρωθεί η πώληση του ακινήτου, το οποίο διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και 11 μπάνια.

H Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ

Η Πέρι και ο Μπλουμ δεν το δέχτηκαν και από τότε ανέλαβαν δράση οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Επειτα από τρία χρόνια η υπόθεση κατέληξε στην αμερικανική Δικαιοσύνη και στη δίκη που θα γίνει ο Γουέστκοτ θα εκπροσωπηθεί από την οικογένειά του. Ο ίδιος είναι πλέον κατάκοιτος και διανοητικά ανίκανος, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε τα χρόνια που μεσολάβησαν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράσταση στο «Τζένη Τζένη» με καλεσμένους παιδιά ηθοποιών

Ένα διαφορετικό σκηνικό στήθηκε στο φουαγέ του ιστορικού θεάτρου...

Η «μαντάμ» Μάρθα και o σταρ της μπάλας

Η ξανθιά «βρόμικη Μάρθα» είναι η βραβευμένη «Αστυνόμος της...

«Μαϊμού» γιατρός νοικάρισσα της Μαρίνας

Τα ίχνη «μαϊμού» γιατρού που καταγγέλλεται ότι «θησαυρίζει» στις...

Στο «σφυρί» ο πύργος Σαλιαρέλη από τον πεθερό του Μουζουράκη

Μπορεί ο άλλοτε κραταιός άνδρας του Ολυμπιακού Αργύρης Σαλιαρέλης,...

Η «ταξίαρχος» Μάρθα και ο γιος της αστρολόγου!

Προκαλούν το κοινό αίσθημα όλα όσα αποκαλύπτονται για τη...