Όμηρος Ευστρατιάδης: Κοπάνα από την Αθήνα για ριλάξ και μπίζνες

Στα Μάλια της Κρήτης με την οικογένειά του

Διακοπές και εργασία για τον Ομηρο Ευστρατιάδη, με τον γνωστό σκηνοθέτη να βρίσκεται οικογενειακώς με τη σύζυγό του, την τηλεοπτική παραγωγό και παρουσιάστρια Πόπη Δημητριάδη, τη μικρή τους κόρη Χρυσούλα και τον γιο τους Ομηρο Ευστρατιάδη junior στα Μάλια της Κρήτης, προσκεκλημένος επιχειρηματικής οικογένειας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων!

  • Απο τον Γιάννη Αρμουτίδη

Το ωραίο όμως είναι, όπως έμαθε η «Espresso», πως ένα βράδυ, την ώρα που έτρωγε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, ανακάλυψε τον Κώστα, το πρόσωπο του σερβιτόρου για τη νέα σειρά τηλεοπτικών εκπομπών που ετοιμάζει! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια εξόρμησής του στο νησάκι των λεπρών, τη Σπιναλόγκα, έκανε γυρίσματα για ένα από τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής «Από σταθμό, στο σταθμό», η οποία μεταδίδεται με επιτυχία εδώ και έξι χρόνια και η οποία βρίσκεται στα σκαριά μετακόμισης από το Epsilon σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Ομηρος Ευστρατιάδης, διατηρώντας το απίστευτο επαγγελματικό του ταμπεραμέντο και ακούραστος όπως πάντα, συνδύασε τις διακοπές του με την προετοιμασία και της νέας τηλεοπτικής του σειράς, μιας σπαρταριστής κωμωδίας που θα περιλαμβάνει αυτοτελείς ιστορίες που διαδραματίστηκαν στην Κρήτη, στην οποία θα εμφανίζονται -ως επί το πλείστον- νέοι ηθοποιοί και ταλέντα που κατάγονται από τη Μεγαλόνησο. Πολύτιμος βοηθός στην αναζήτηση ταλέντων ήταν ο φίλος του και ηθοποιός Γιάννης Τσαγκαράκης, από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος συμμετέχει σε σκηνές της νέας του ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 5», που θα κυκλοφορήσει όμως με νέο τίτλο στους κινηματογράφους, κάνοντας πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024.

Πρεμιέρα στους κινηματογράφους

«Πρόκειται για μία ταινία που τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν το 2019. Ολη η τεχνική επεξεργασία και το μοντάζ της ολοκληρώθηκαν λίγους μήνες αργότερα, αλλά δυστυχώς έμεινε στα ράφια εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το γεγονός αυτό μας δημιούργησε σημαντικά προβλήματα, αφού τα έξοδα για το γύρισμα της ταινίας ήταν μεγάλα και δεν υπήρξαν έσοδα.

Επιπλέον, δεχτήκαμε δεκάδες ερωτήσεις αν τελικά η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους ή θα διατεθεί απευθείας για προβολή -αρχικά- στην καλωδιακή τηλεόραση και στη συνέχεια στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι ξεκάθαρο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2024.

Είμαι περήφανος για τους πρωταγωνιστές της, αλλά και για τους συμμετέχοντες σε αυτήν, η οποία -κατά πάσα πιθανότητα- θα ονομαστεί ‘‘Λύκειο χαβαλέ’’ ανέφερε στην «Espresso» ο σημαντικός σκηνοθέτης, για να συνεχίσει: «Στην ταινία εμφανίζονται ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Ελένη Φιλίνη, ενώ εξαιρετική θεωρώ τη συμμετοχή -στην πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση- της Αννίτας Πάνια, αλλά και του Τόνι Σφήνου.

Επίσης, οι μαθητές της ταινίας είναι καταπληκτικοί. Πρόκειται για νέα παιδιά, κορίτσια και αγόρια, πολλά από αυτά γνωστά μέσα από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Ειρήνη Στεργιανού, η Στέλλα Μιζεράκη, η Αναστασία Τερζή, η Κυριακή Κατσογρεσάκη και πολλοί ακόμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον