Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

«Πύρινος» διάλογος Οικονομάκου με follower

Καβγάς και συγγνώμη ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και μια follower της! Η γνωστή ηθοποιός έγινε πρόσφατα αποδέκτρια αρνητικών σχολίων λόγω μιας ανάρτησης που έκανε από τις διακοπές της την ώρα που πύρινα μέτωπα ήταν ανοιχτά σε Πάρνηθα, Βοιωτία και Εβρο.

OIKONOMAKOU

Χθες, λοιπόν, η ίδια ανέβασε ένα story καλώντας σε βοήθεια για τους πυροπλήκτους, με μια follower της να την… καρφώνει. «Νωρίς το θυμήθηκες!» της έγραψε. «Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω» απάντησε η Αθηνά, ανοίγοντας τελικά μαζί της ολόκληρο διάλογο. «Ωπ, συγγνώμη, αλλά με πέτυχες στην εργασία μου, δεν με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος. Πάντως για να απαντήσεις σε… έτσουξαν τα σχόλια» συνέχισε εκείνη, με την ηθοποιό να την ειρωνεύεται. «Χα χα, πολύ! Κλαίω σε μια γωνία αυτή τη στιγμή…» της έγραψε. «Δεν πειράζει, ξέρουμε πόσο ωραία ζείτε, γι’ αυτό σε λίγα χρόνια είστε όλοι χωρισμένοι» την… κάρφωσε ξανά η follower.

«Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλόκαρδα σχόλια. Λυπάμαι για τη δυστυχία σας, αλλά είστε καταδικασμένη. Λυπάμαι που μεγαλώσατε με δυστυχισμένους γονείς και ακολουθείτε το ίδιο παράδειγμα και στην ενήλικη ζωή σας. Μόνο η ψυχοθεραπεία ή ίσως και τα χάπια στη δική σας περίπτωση βοηθήσουν, με αγάπη» ήταν το επόμενο σχόλιο της ηθοποιού. «Ευχαριστώ για τη διάγνωση, εύχομαι και σε εσάς να σας πέρασαν οι κρίσεις πανικού που είχατε ως ευτυχισμένο παιδί» επέμεινε η follower, με την Αθηνά να της εξηγεί πως, ακριβώς επειδή δεν ήταν ευτυχισμένο παιδί, αντιλήφθηκε νωρίς πως κάτι έπρεπε να κάνει για να αγαπήσει τον εαυτό της.

OIKONOMAKOU 2

«Και πιστέψτε με, ακόμη και να χωρίσω, θα είμαι ευτυχισμένη. Αγαπήστε τον εαυτό σας και ίσως έτσι βρείτε την αληθινή ευτυχία. Θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια και κότσια. Εύχομαι να τα έχετε γιατί προς το παρόν βλέπω μια πληγωμένη κοπέλα γεμάτη θυμό» πρόσθεσε σε επόμενο σχόλιό της.

Με τη σειρά της η «ακόλουθή» της σημείωσε: «Δείξτε λίγη ενσυναίσθηση. Και σας ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου αλλά ίσως έχετε δίκιο, είμαστε όλοι αρκετά θυμωμένοι» κατέληξε στο μήνυμά της. «Δεν χρειάζεται συγγνώμη, καταλαβαίνω. Οταν ανέβασα το ποστ, πιστέψτε με, δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο κόσμος είναι τρελαμένος γενικά και ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να ξεσπάσει τον δυσβάσταχτο θυμό του. Δυστυχώς αυτή τη φορά ήμουν εγώ το θύμα» ανέφερε με τη σειρά της η Αθηνά Οικονομάκου, κλείνοντας το θέμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...