Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

O «περονόσπορος» στους celebrity γάμους και το καταραμένο «17»

Οι stars που έμειναν single σε μια (καλοκαιρινή) βραδιά

«Περονόσπορος» έπεσε στους γάμους των διασήμων το φετινό καλοκαίρι και ο ένας μετά τον άλλο άρχισαν να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, την ώρα που ο «γρουσούζικος» για τους Ιταλούς και πολλούς άλλους Δυτικούς αριθμός 17 εμφανίζεται με εντυπωσιακά μεγάλη συχνότητα. Από την Τόρι Σπέλινγκ και τη Σοφία Βεργκάρα μέχρι την Αριάνα Γκράντε και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, οι σταρ έγιναν single μέσα σε μια βραδιά έπειτα από μακροχρόνιους ή βραχύβιους γάμους.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Στις 17 Ιουνίου ο Καναδός ηθοποιός Ντιν Μακντέρμοτ ανακοίνωσε στο Instagram τον χωρισμό του από την «Ντόνα» του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» Τόρι Σπέλινγκ έπειτα από 17 χρόνια γάμου, κατά τον οποίο απέκτησαν πέντε παιδιά. Μέχρι σήμερα εξελίσσεται στον διεθνή Τύπο το δράμα της Σπέλινγκ, η οποία μετά τον χωρισμό έχει μείνει χωρίς σπίτι και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Εθεάθη να βγαίνει από φθηνό ξενοδοχείο όπου πήγε να ζήσει μαζί με τα παιδιά της, προτού τα πάρει για να μετακομίσουν σε τροχόσπιτο.

spelling28083
Η Τόρι Σπέλινγκ με τον Ντιν Μακντέρμοτ

Επειτα από επτά χρόνια «φαγούρα» στον γάμο τους, η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μαγκανιέλο αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ανακοινώνοντας στην PageSix τον χωρισμό τους στις 17 Ιουλίου. Η 51χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» και ο 46χρονος πρωταγωνιστής του «True Blood», σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζαν συνεχή προβλήματα. Οπως γράφτηκε, κατά τη διάρκεια του γάμου τους ο καθένας τους έβγαλε «τον πραγματικό του εαυτό», με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις.

vergara28083
Τζο Μαγκανιέλο και Σοφία Βεργκάρα

Την ίδια ημέρα που η Βεργκάρα και ο Μαγκανιέλο ανακοίνωναν το διαζύγιό τους, το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly» επιβεβαίωνε ότι η Αριάνα Γκράντε και ο σύζυγός της Ντάλτον Γκόμεζ χώρισαν. Μία ημέρα νωρίτερα η τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει χωρίς τη βέρα της, φροντίζοντας να είναι εμφανής στους φωτογράφους η απουσία του δαχτυλιδιού του γάμου της από το δάχτυλό της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τους προηγούμενους μήνες αντιμετώπιζαν «θέματα» εξαιτίας του γεγονότος ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Γκράντε την ανάγκαζαν να περνάει καιρό στο Λονδίνο, ενώ ο Γκόμεζ έμενε στις ΗΠΑ.

ariana grende28083
Ντάλτον Γκόμεζ και Αριάνα Γκράντε

Ακριβώς έναν μήνα αργότερα, στις 17 Αυγούστου, επιβεβαιώθηκε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο επί μόλις έναν χρόνο σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι θα κατέληγαν στα δικαστήρια για να πάρουν διαζύγιο. Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Ασγκάρι, καταγγέλλοντας ότι έπιασε στα πράσα την ποπ σταρ να τον απατάει. Η Σπίαρς, από την πλευρά της, φρόντισε να αφήσει να διαρρεύσει ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν θα πάρει δεκάρα από την περιουσία της, χάρη στο προγαμιαίο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.

spiars28083
Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι

Αυγουστιάτικα μπήκε τέλος και στον γάμο της Σοφία Μπους με τον Γκαντ Χιουζ, έπειτα από μόλις 13 μήνες έγγαμου βίου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «One Tree Hill» και ο επιχειρηματίας ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στο αμερικανικό περιοδικό «People», σημειώνοντας το κοινότυπο, αλλά καθόλου δεδομένο στα διαζύγια των σταρ, «θα παραμείνουμε φίλοι». Επίσης, στις 8 Αυγούστου ανακοινώθηκε και το διαζύγιο της Νάταλι Πόρτμαν από τον Μπενζαμάν Μιλεπιέ.

bush28083
Γκαντ Χιουζ και Σοφία Μπους

Φήμες για… κέρατο

Η χολιγουντιανή ηθοποιός και ο Γάλλος χορογράφος τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο σύζυγός της έχει εξωσυζυγική σχέση ενώ η ίδια έχει κάνει δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον 12χρονο Αλεφ και την 6χρονη Αμάλια, και ασφαλώς θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

portman28083
Η Νάταλι Πόρτμαν με τον Μπενζαμάν Μιλεπιέ

Στις 2 Αυγούστου, δε, βγήκε οριστικά το διαζύγιο της Ρις Γουίδερσπουν από τον Τζιμ Τοθ, μόλις τέσσερις μήνες από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Στα 12 χρόνια του γάμου τους η ηθοποιός και ο ατζέντης του Χόλιγουντ, ο οποίος μεταξύ άλλων υπήρξε εκπρόσωπος του Μάθιου ΜακΚόναχι, της Σκάρλετ Γιόχανσον και του Τζέιμι Φοξ, απέκτησαν έναν γιο. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον.

witherspoon2808
Ρις Γουίδερσπουν και Τζιμ Τοθ

Τα σημάδια ότι θα ακολουθούσε «καυτό» κατακαλόκαιρο για τους γάμους των διασήμων άρχισαν νωρίς. Πρώτος στον χορό των διαζυγίων μπήκε στις αρχές του καλοκαιριού ο Ρίκι Μάρτιν. Εντελώς αναπάντεχα ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον σύζυγό του Χουάν Γιόζεφ έπειτα από έξι χρόνια γάμου και δύο παιδιά, διαβεβαιώνοντας το κοινό του ότι οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν για την ανατροφή των παιδιών.

martin28083
Χουάν Γιόζεφ και Ρίκι Μάρτιν

Αν και ο Κέβιν Κόστνερ και η για 19 χρόνια σύζυγός του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ ενεργοποίησαν τις δικαστικές διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους στις αρχές του έτους, η είδηση κυκλοφόρησε μόλις στα τέλη του Μαΐου. Η αντιπαράθεσή τους κορυφώθηκε, δε, μέσα στο καλοκαίρι, όταν ο Κόστνερ κατέθεσε δικαστικά έγγραφα, με τα οποία ήθελε να πετάξει έξω από τη βίλα του την Μπαουμγκάρτνερ.

costner28083
Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ και Κέβιν Κόστνερ

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...