Κώστας Νικούλι: «Το 2009 πήρα ελληνική ταυτότητα. Δεν έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό ακόμα»

«Όσο λέμε ότι το έχουμε ξεπεράσει όλο και ερχόμαστε αντιμέτωποι»

Ο Κώστας Νικούλι καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει την ελληνική ταυτότητα.

«Έχω πάρει ελληνική ταυτότητα από το 2009. Ο αδελφός μου, όμως, ταλαιπωρήθηκε αρκετά και την πήρε μετά από 4 χρόνια. Ο Πάνος Κούτρας είχε πει ότι τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα να παίρνουν ελληνική ιθαγένεια. Πέρασε για λίγο αλλά μετά διακόπηκε αυτός ο νόμος.

Διαβάστε επίσης: Τι συνδέει τον «Πετρή» του «Σασμού» με τη Βάσω Λασκαράκη;

Το ότι εν τέλει πήραμε ελληνικά χαρτιά και πρόσθεσαν Νικούλης και όχι Νικούλι. Το πρόσθεσαν για να φαίνεται ότι το παιδί είναι Έλληνας. Κάπως το σκέφτηκα και ήθελα να κρατήσω το Νικούλι.

Διαβάστε επίσης: Ο Κώστας Νικούλι άνοιξε το σπίτι του στην Ευγενία Σαμαρά και μίλησαν για το «γιο» του

Όσο και αν λέω ότι έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό, έρχομαι αντιμέτωπος με πολλά θέματα. Δεν γίνεται προσωπική επίθεση αλλά θα πουν ότι ο τάδε κατάγεται από την τάδε χώρα. Αυτό το πράγμα δείχνει ότι δεν το έχουμε ξεπεράσει. Όσο λέμε ότι το έχουμε ξεπεράσει όλο και ερχόμαστε αντιμέτωποι. Είναι ένα μεγαλύτερο θέμα που μετά πάει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, όπως τις γυναικοκτονίες.

Παρατηρώ ότι με ανθρώπους που θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δύσκολο να τους δείξεις έναν άλλον κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.