Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

«Αποφάσισα να ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής»

«Θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής για να δώσω λίγη αγάπη και χρόνο σε ένα παιδί»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της πως ξεκίνησε διαδικασίες αναδοχής παιδιού.

«Δεν έχω όνειρα για τη ζωή μου και δεν είχα ποτέ, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Πρέπει να πω ότι μου έκαναν τέτοια ερώτηση σε μια γραπτή συνέντευξη και δεν έχω στείλει τη συνέντευξη πίσω γιατί δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση: πως θα ήθελα να εξελιχθεί η ζωή μου», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη σε εκπομπή του youtube.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν είναι ο γάμος η εξέλιξη σε μια σχέση, αν αυτό με ρωτάς. Ναι, είναι η συντροφικότητα για όσο είμαστε χαρούμενοι. Αυτά τα «μέχρι το τέλος τοτ κόσμου»… Με νοιάζει να υπάρχει ένας άνθρωπος να ακουμπάω. Να ακουμπάω αλλά όχι γιατί με λυπάται ή τον λυπάμαι. Να ακουμπάω κάποιο από το βάρος και να μοιράζομαι. Όταν μου συμβεί κάτι πάρα πολύ καλό, σηκώνω το τηλέφωνο για να το πω σε κάποιον. Θέλω αυτό τον άνθρωπο.

Πιο μικρή αυτός ο άνθρωπος ήταν γονιός, πριν από κάποια χρόνια όμως έχασα τον μπαμπά μου. Υπήρχαν περίοδοι, πολύ λίγες βέβαια, στη ζωή μου που δεν ήταν γονιός και αυτό θέλω! Θέλω να είναι το αυτόματο, «μου συνέβη κάτι καλό» γιατί το κακό το ακούνε πολλοί. Κάποιος που θα φουσκώσει από χαρά και περηφάνια για σένα, αυτό θέλω.

Έχω ξεκινήσει και μια έρευνα για μια πιθανή υιοθεσία αλλά σταμάτησα να το συζητώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, γιατί τρόμαξα από κάποιες χρονικές διαδικασίες αλλά προφανώς είναι κάτι το οποίο παραμένει ανοιχτό. Συνεχίζω όμως να πιστεύω πως αυτό είναι ένα παιχνίδι για δύο.

Δεν είναι απαραίτητο το παντρεύεσαι – είσαι μαζί με κάποιον αλλά, επειδή έχω μεγαλώσει πολύ μόνη μου και τελευταία έχω μείνει πολύ μόνη μου, θεωρώ ότι είναι μία ευθύνη που πρέπει να την έχουν πάνω από ένας. Ακόμα και για το γεγονός ότι και να το καταφέρω, αν κάτι συμβεί; Θεωρώ πως αυτό δεν πρέπει να είναι μια μοναχική διαδρομή, υπάρχουν πολλές φίλες που μου λένε το αντίθετο και θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής για να δώσω λίγη αγάπη και χρόνο σε ένα παιδί».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα