Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Ορφέας Αυγουστίδης: «Θα συνεχιστεί η βεντέτα, δεν θα έχουμε Σασμό»

Οι πιο δύσκολες σκηνές τους στη σειρά

«Η αντίστροφή μέτρηση αρχίζει στο Σασμό» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του τρίτου κύκλου! Στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνας»  η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε στο πλατό τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, το αγαπημένο ζευγάρι από τη σειρά, οι οποίοι έδωσαν τα δικά τους spoiler σε σχέση με τον τρίτο κύκλο.

Θα έχει αίσιο τέλος ή όχι ο γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ; «Στο πρώτο επεισόδιο θα καταλάβουμε ότι δεν πάνε τα πράγματα όπως θα ήθελαν οι ήρωες κι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση…» απαντά ο Ορφέας Αυγουστίδης. «Οι δύο χαρακτήρες, ωστόσο, θα διεκδικήσουν» αυτό το μαζί.

«Θα κάνουν μία απόπειρα να ξανασμίξουν αλλά αργότερα». Τώρα, ας πούμε ότι ήταν μια πρόβα τζενεράλε, «μία αποτυχημένη προσπάθεια» όπως τη χαρακτηρίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η τελετή του γάμου θα διακοπεί από «ένα συμβάν. Ένα τηλεφώνημα, πολλά τηλεφωνήματα;… Ακούγεται η δόνηση» συμφωνούν και οι δύο. «Κάποιος από τους Σταματάκηδες κάτι έχει πάθει» διευκρινίζει η Χρ.Χειλά Φαμέλη.

«Θα υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με τις προβλέψεις. Είναι ο επίλογος της σειράς. Οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, τις πράξεις τους» λέει ο Ορ.Αυγουστίδης. «Το πώς θα το χειριστούνε είναι αυτό που έχει ενδιαφέρον κι όχι ακριβώς αυτό που γίνεται».

«Θα συνεχιστεί η βεντέτα», σύμφωνα με την ΧριστίναΧειλά Φαμέλη. Και συνεχίζει: «Είναι δυνατοί χαρακτήρες, έχουν δύναμη, έχουν όρεξη και πάθος για ζωή. Ξεπερνάνε τις δυσκολίες. Όλα αυτά είναι μαθήματα, δεν το βάζουν κάτω. Αυτά τα δύο παιδιά έχουν τις απώλειές τους- εκτός του πατέρα που είναι κοινή, η Αργυρώ έχασε 2 αδέλφια και συνεχίζει, προχωράει».

Ο ρόλος σε σχέση με τον ηθοποιοί που τον υποδύεται. «Η τηλεόραση, ειδικά μία σειρά που είναι κάθε μέρα» έχει τους δικούς της νόμους, «πρέπει να είσαι αληθινός, να μην προδίδεις το συναίσθημα του ήρωα. Πολλές φορές σε οδηγεί ο ήρωας, ο χαρακτήρας….Ο χαρακτήρας δανείζεται το σώμα σου, τη φωνή σου, τα βλέμματά σου, εκφράζεται μέσα από σένα» αναφέρει ο Ορ.Αυγουστίδης. Όσο για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουν γυρίσει η Χρ.Χειλά Φαμέλη δίνει τη δική της εκδοχή: «η σκηνή με την αποκάλυψη σε σχέση με το νεφρό, όπου οι δύο ήρωες κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, μετά από καιρό κι ύστερα από όλα αυτά που έχουν περάσει. Και η σκηνή όπου η Αργυρώ αποκαλύπτει στον Αστέρη ότι το παιδί είναι δικό του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον