Ξέσπασε ο Γιάννης Βαρδής κατά της τελευταίας συζύγου του πατέρα του: «Δεν θέλω να τη βλέπω»

«Παντρεύτηκε τον πατέρα μου ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη, με δική μου υπογραφή»

Ο Γιάννης Βαρδής «έσπασε» τη σιωπή του και απάντησε σε όσα τον κατηγόρησε η τελευταία σύζυγός του πατέρα του Φιλοθέη Μωβ.

«Την κυρία Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα (στην τιμητική συναυλία), γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες», είπε αρχικά.

«Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη. Θα έπρεπε να λέει ευχαριστώ και να σωπαίνει.

Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί αν θέλει απλά να κουνάει το δάχτυλο, δεν μπορεί να επέμβει.

Από τη στιγμή που έφυγε  ο πατέρας μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η στάση της, είναι μία άλλη γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει. Θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι, προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι συνειδητό. Είναι μία γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Θρίλερ με την «κούκλα της πλατείας»!

Το όνομα «Μυρτώ» έρχεται ακόμα μία φορά να παγώσει...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.