Το Σάββατο η κηδεία του πατέρα του Γιώργου Γιαννιά – Το αντίο της Ελευθερίας Παντελιδάκη στον πεθερό της

Στη Ρόδο η κηδεία

Ο πατέρας του Γιώργου Γιαννιά έφυγε από τη ζωή όπως σας γράψαμε. Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο έφυγε στα 77 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα ενώ και η Ελευθερία Παντελιδάκη είπε το δικό της αντίο στον πεθερό της. «Μεγάλεεεεεεε μας όπως σε έλεγε και ο Γιωργάκης σου και γέλαγαν τα χειλάκια σου κάθε φορά! Καλό παράδεισο Ντεράκι μας και καλή ξεκούραση από αυτό που περνούσες τον τελευταίο καιρό! Είσαι ήρωας δεν παρέδωσες τα όπλα σου ούτε μια στιγμή , ήθελες να ζήσεις μόνο για τα παιδάκια σου και την γυναίκα σου!

Πριν 20 χρόνια μπήκες και στη δική μου ζωή και γίναμε οικογένεια και δεν θα μπορούσε να μην είσαι και δικός μου άνθρωπος!

backstage_giannias_clip_7

Εχθές έφυγε ένα κομμάτι από το δικό μου ΠΑΖΛ της ζωής άφησε το δικό του κενό! Φεύγεις δισεκατομμυριούχος πάμπλουτος από τόση αγάπη που πήρες από όλους μας! Σαγαπάμεεεεεεε θα είσαι πάντα εδώ για εμάς! Καλό παράδεισο μοναδικε άνθρωπε. ΑΘΑΝΑΤΟΣ…..», έγραψε.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο. «Το Σάββατο 16/9 στις 13:00 αποχαιρετούμε τον έναν, το μεγάλο, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ..στη Ρόδο!!», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.