Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δύσκολες στιγμές για τη Βούλα Πατουλίδου – Μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι της

Θύμα διάρρηξης έπεσε η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Θύμα διάρρηξης έπεσε η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η οποία πληροφορήθηκε με τρόμο ότι «ποντικοί» τρύπωσαν προχθές τη νύχτα στο σπίτι της, στο Πανόραμα, όπου διαμένει με τον σύζυγό της και την ηλικιωμένη μητέρα της -περιστασιακά μένει επίσης μαζί τους ο γιος της αντιπεριφερειάρχη-, οι οποίοι έκλεψαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συναισθηματικής αξίας!

patoulidou72777

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 21.30-22.00. Οι τρεις διαρρήκτες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως εκείνη την ώρα απουσίαζε όλη η οικογένεια, απενεργοποίησαν τον συναγερμό του σπιτιού και έκοψαν το ρεύμα.

patoulidou72953 Στη συνέχεια έκαναν ανενόχλητοι άνω κάτω όλους τους χώρους και πήραν ό,τι κοσμήματα βρήκαν, ανάμεσά τους και ένα ρολόι που είχαν κάνει δώρο στην κυρία Πατουλίδου, τιμαλφή της μητέρας της και «συναισθηματικά πολύτιμα αντικείμενα», όπως είπε η ίδια. Ενας γείτονας αντιλήφθηκε πως τρία άτομα είχαν εισβάλει στο σπίτι της «χρυσής» Ολυμπιονίκη και κάλεσε αμέσως στην Αστυνομία, τραβώντας παράλληλα βίντεο με τις κινήσεις τους. Οταν όμως αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, οι «ποντικοί» είχαν προλάβει να εξαφανιστούν με τη λεία τους.

THIMA DIARRIKSIS PATOULIDOU 1

«Είναι ντροπή μας να μην έχουμε μια ενδοεπικοινωνία που να μην την ακούν οι κλέφτες, είναι ανεπίτρεπτο και κυρίως δίκη μου ντροπή που δεν το ήξερα. Δεν μπορεί με 1 ευρώ κινέζικα να ακούν οι όποιοι κλέφτες την Αστυνομία κι εμείς να μην την έχουμε θωρακίσει. Το 2004 πληρώσαμε εκατομμύρια σε ένα σύστημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την ασφάλεια, δεν μπορέσαμε όμως να το αποπληρώσουμε,

patoulidou72601 δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε, δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε και είμαστε τώρα με συστήματα από παιχνιδοπωλείο, ενώ η εγκληματικότητα μεγαλώνει και την πληρώνουν τα δικά μας τα παιδιά» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Επίσης ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο αποτυπώνεται το χάος που άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες.

THIMA DIARRIKSIS PATOULIDOU 2

«Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ (σ.σ.: Σάββατο) και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα…

Βούλα ΠατουλίδουΗ λεία τους ήταν συναισθηματικά πολύτιμα αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!» έγραψε, μεταξύ άλλων, η κυρία Πατουλίδου, τονίζοντας παράλληλα πως μετά το συμβάν υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...