Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Η αποκάλυψη του Παπαδόπουλου: Αυτός είναι ο λόγος που ζητούσε χρήματα για να δώσει συνέντευξη

«Ποιος ήταν ο λόγος;»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», παραβρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την αποκάλυψη του παρουσιαστή, Φώτη Σεργουλόπουλου, για τα χρήματα που ζητούσε για να πηγαίνει καλεσμένος σε εκπομπές, θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που το έκανε αυτό.

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;» ρώτησε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται τηλεοπτικά σε πλατό.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πήρε τον λόγο και απάντησε: «Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να βρω έναν τρόπο να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για κάποια χρόνια,  μετά για διάφορους λόγους σταμάτησε, σταμάτησαν τα παιδιά.

Όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο, είστε σε ηλεκτρονικό, είτε στην τηλεόραση, έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά. Ένα ποσό. Δεν  θυμάμαι τι ποσό ήταν. Το έκαναν όλοι. Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δε δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

Στην συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής είπε γελώντας: «Εγώ πάντως τότε που δούλευα στο Mega, δεν έδωσαν και δεν ερχόσουν. Είχα πει στην παραγωγή τότε “καλέ να του τα δώσουμε” και μου λένε “θα μάθουν και θα ζητάνε κι άλλοι”» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να απαντάει: «Δεν είναι ευχάριστες οι συνεντεύξεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν το έχουν, εγώ δεν το έχω».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα