Η Καινούργιου δίνει στον Κασσελάκη support λόγω ομορφιάς!

«Ξέρετε πόση αδυναμία έχω στον Πρωθυπουργό αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγγνώμη τώρα»

Μετά την νίκη του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσω της εκπομπής της θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο: «Ξέρετε πόση αδυναμία έχω στον Πρωθυπουργό αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγγνώμη τώρα».

Λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε στον Αλέξη Κούγια για όσα δήλωσε για το γιο του. Τι θέση πήρε ο κύριος Θόδωρος Κασσελάκης;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον