Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μαρινέλλα: To comeback της σπουδαίας ερμηνεύτριας και η συνεργασία – σταθμός

Οι εκπλήξεις της νέας σεζόν σε σκηνές, πίστες και μπουζούκια

Τρεις καλλιτεχνικές εκπλήξεις είναι τα «κομμάτια» που συμπληρώνουν το παζλ του αθηναϊκού nightlife για τη σεζόν που μόλις άρχισε. Ο Γιώργος Κατσαρός θα συναντηθεί πρώτη φορά επί σκηνής με τον Κώστα Χατζή, κάνοντας επιτέλους πραγματικότητα μια μεγάλη επιθυμία και των δύο, που μετρούσε πάνω από 40 χρόνια.

Κώστας Χατζής

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες πρόκειται να συμπράξουν στην οδό Λυσίου, στην Πλάκα, σε ένα ιστορικό μαγαζί όπου είχε εμφανιστεί ο Γιώργος Κατσαρός και στην αρχή της καριέρας του. Στο μεταξύ, το Nox, όπου θα παρουσιαστεί φέτος το μουσικό σχήμα Αντώνη ΡέμουΕλένης Φουρέιρα, πρόκειται –εκτός απροόπτου– να φιλοξενήσει και τη νέα μουσική παράσταση της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού τραγουδιού.

giorgos katsaros27093
Γιώργος Κατσαρός

Kάθε Τετάρτη

Ο λόγος για τη Μαρινέλλα, την οποία οι πληροφορίες θέλουν να επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση για να πραγματοποιήσει μια σειρά live εμφανίσεων παράλληλα με το βασικό σχήμα του μαγαζιού. Το επικρατέστερο πλάνο -αν όλα πάνε κατ’ ευχήν- είναι η Μαρινέλλα να ανεβάζει εκεί κάθε Τετάρτη βράδυ το μουσικό σόου της, πλαισιωμένη από μια ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών. Μαζί τους θα είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα.

marinela kentriki27093
Μαρινέλλα

Η τρίτη έκπληξη έρχεται από την Ακτή Πειραιώς, το κέντρο όπου «σάρωσε» πέρυσι η Νατάσα Θεοδωρίδου έχοντας στο πλευρό της τον πρωτότοκο γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο.

natasa theodoridou27093
Νατάσσα Θεοδωρίδου

Οτι οι δυο τους θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και φέτος στο ίδιο στέκι έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό. Η είδηση είναι ότι η Νατάσα «υιοθέτησε» στο νέο σχήμα και την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου και αδελφή του Γιώργου, Κατερίνα Κακοσαίου. Ετσι, η σταρ του λαϊκού πενταγράμμου θα πλαισιώνεται τούτη τη σεζόν από δύο ταλαντούχα «Πλουταρχάκια».

giorgos kakosaios27093
Γιώργος Κακοσαίος

katerina kakosaiou27093
Κατερίνα Κακοσαίου

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μουσικά σχήματα του χειμώνα, να θυμίσουμε ότι στο Εναστρον θα επιστρέψουν οι MEΛΙSSES, με τον frontman τους Χρήστο Μάστορα να συμπράττει on stage με τον Σάκη Ρουβά. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Αναστασία. Η Δέσποινα Βανδή θα συναντηθεί καλλιτεχνικά με τον Γιώργο Σαμπάνη στον Βοτανικό.

sakis rouvas27093
Σάκης Ρουβάς

Από τις εκπλήξεις της καινούργιας σεζόν είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει, η «μετακόμιση» της Αννας Βίσση σε νέο χώρο, έπειτα από επτά χρόνια στο Hotel Ερμού. Η «απόλυτη» σταρ θα εμφανιστεί στο ανακαινισμένο Box παρουσιάζοντας μια φρέσκια μουσική παράσταση. Το Hotel Ερμού, από την άλλη, πρόκειται να αλλάξει όνομα και να φιλοξενήσει ένα φρέσκο πρόγραμμα, με πρωταγωνιστές τους Λευτέρη Πανταζή και Ελλη Κοκκίνου.

anna vissi27093
Αννα Βίσση

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα επιστρέψει δριμύτερος στο καλλιτεχνικό του «σπίτι», το Teatro, αλλά όχι άμεσα, γιατί ο χώρος ανακαινίζεται πλήρως, καθώς ο σταρ του πενταγράμμου θα παρουσιάσει εκεί κάτι εντελώς πρωτοποριακό.

konstantinos argiros
Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανίζεται στο Φωταέριο, έχοντας μαζί του τον Ηλία Καμπακάκη. Ο Σταμάτης Γονίδης θα ηγηθεί ενός νέου σχήματος στο Can-Can, ενώ ο Θέμης Αδαμαντίδης θα συναντήσει τον Γιάννη Καψάλη και την Κατερίνα Στανίση στην πίστα του Vegas Live Stage. Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά το φινάλε των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη, που «τρέχουν» ήδη, θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο κέντρο Fantasia.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...