Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Διονύσης Κασσελάκης»: Η σπαρταριστή μίμηση του Ζάχου ως νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ!

O γνωστός performer μιλά στην «Espresso» και αποκαλύπτει το μήνυμα που έστειλε στον Stefanos

Στο παλμαρέ του Διονύση Ζάχου συμπεριλαμβάνεται πλέον και η σατιρική μίμηση του Στέφανου Κασσελάκη.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Ο ταλαντούχος performer, ο οποίος μιμείται στις παραστάσεις του δεκάδες προσωπικότητες της τέχνης και της πολιτικής, έγινε τώρα ο πρώτος καλλιτέχνης τους είδους του που ρίσκαρε να ενσαρκώσει τον «φρέσκο» και πολυσυζητημένο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

O Διονύσης Ζάχος ως Στέφανος Κασσελάκης

Οπως φαίνεται, μάλιστα, στο σχετικό σατιρικό του βίντεο, το οποίο έγινε viral στα social media, με πρώτο το TikTok, το οποίο προτιμά η νεολαία, τα κατάφερε περίφημα, αφού συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια και ακόμη περισσότερα γέλια. «Ολοι εμείς που κάνουμε σάτιρα ασχολούμαστε με ό,τι δημιουργεί μεγάλο θόρυβο στην επικαιρότητα» δηλώνει στην «Espresso» ο Διονύσης Ζάχος. «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο αυτή τη στιγμή κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Υπάρχει όμως γενικότερα μια τάση παγκοσμίως να παίρνουν υψηλές θέσεις άνθρωποι που μέχρι πρότινος ούτε καν να το διανοηθούμε δεν μπορούσαμε» συνεχίζει ο μίμος, αποκαλύπτοντας ότι πέρα από το βίντεο, όπου εμφανίζεται ως Κασσελάκης να πανηγυρίζει για τη νίκη του στις εκλογές του κόμματος, στη νέα παράσταση με τίλο «SATIROS II», που ετοιμάζει από τις 6 Νοεμβρίου (και κάθε Δευτέρα) στο Mayor, στο Κολωνάκι, πρόκειται να τον μιμείται και live!

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια προσέγγιση που μου αρέσει. Είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός, ένας πολύ όμορφος και φωτεινός άνθρωπος που λάμπει. Διαθέτει δηλαδή ένα τεράστιο χάρισμα και πραγματικά δεν θα μπορούσα να μην τον συμπεριλάβω στις νέες μου μιμήσεις, αφού έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της κοινωνίας» σχολιάζει ο Διονύσης Ζάχος, ο οποίος μελέτησε προσεκτικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να τον μιμηθεί. «Ενα στοιχείο στο οποίο στάθηκα είναι η ελληνοαμερικανική προφορά του, η οποία είναι κάτι μεταξύ Καλομοίρας και Σάκη Ρουβά, όπως επίσης το χαρακτηριστικό του ψεύδισμα όταν μιλάει.

Η ομοιότητα του performer με τον Κασσελάκη (φωτό δεξιά) είναι εκπληκτική

Στο κομμάτι της κίνησης δεν νομίζω πως έχει κάτι το ιδιαίτερο, έτσι μου βγήκαν αυθόρμητα κάποια πράγματα στο βίντεο. Εξάλλου στη μίμηση και τη σάτιρα υπάρχει πάντα μια δόση υπερβολής. Βάζουμε στο μικροσκόπιο κάποια χαρακτηριστικά και τα μεγεθύνουμε για να βγάλουμε γέλιο» τονίζει ο καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε tag και τον ίδιο, τον Στέφανο Κασσελάκη, στο βίντεο που διοχέτευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάποια αντίδραση από την πλευρά του. Παρ’ όλα αυτά το έχει δει το βίντεο. Του έστειλα, μάλιστα, και προσωπικό μήνυμα, στο οποίο του έγραψα ότι είμαι ο πρώτος που μιμείται το πρόσωπό του λόγω της ξαφνικής εμφάνισής του στην ελληνική πολιτική σκηνή που άλλαξε τα δεδομένα στο δεύτερο κόμμα της χώρας. Ακόμη, τον κάλεσα να έρθει να με δει και στην παράστασή μου, στο Mayor, εφόσον το επιθυμεί. Στο τέλος του μηνύματος σημείωσα: ‘‘Κύριε Κασσελάκη, εύχομαι να είστε αυτός που θα σώσει αυτόν τον τόπο, στα αλήθεια! Με εκτίμηση, Διονύσης Ζάχος’’. Δεν απάντησε, αλλά δεν με έβρισε κιόλας (γέλια). Αλλωστε, ο Στέφανος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Είναι ευγενής» αναφέρει ο δημοφιλής performer και ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...