Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Νίκος Κοκλώνης για «Fame Story»: Το VIP δωμάτιο των σπουδαστών και ο ρόλος του Νίνο

Οι αποκαλύψεις για το «Fame story» πριν την πρεμιέρα

Το Σάββατο κάνει πρεμιέρα το «Fame Story» με παρουσιαστή το Νίκο Κοκλώνη. Το πρωί της Παρασκευής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για το σόου τραγουδιού.

KOKLONIS4736

«Εννοείται ότι έβλεπα Fame Story, Άσπα Τσίνα, ήμουν μικρός τότε που έβλεπα τη Γερμανού.  Έχω πολύ άγχος, που πάω εγώ ο μικρός; Έχω το κοινό μου, σας παρακαλώ να είστε αύριο μαζί μου, θα τρέμουν τα ποδαράκια μου. Μου λένε “δεν θα τραγουδάς, δεν θα κάνεις αυτά που κάνεις στο Just, να δώσουμε χώρο στα παιδιά…”».

Ο Νίνο τι ρόλο θα έχει στο σόου; «Θα είναι ρόλος – έκπληξη και θα μου τον ανακοινώσει αύριο στην πρεμιέρα. Εγώ λέει ξέρω τα παιδιά καλύτερα από όλους και θα δεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες του ριάλιτι τραγουδιού: «Ήταν προαπαιτούμενο να βρούμε τις κατάλληλες φωνές. Είχα μαζέψει ένα καλό δείγμα από φωνές από το παιχνίδι που θα έκανα στον Alpha, οπότε είχα μια καλή βάση. Μου έλεγαν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι που πηγαίνουν παντού και λέω δεν τους θέλω, θέλω καινούριου, να πάμε στο εξωτερικό να βρούμε.

Επειδή ο Θεός της τηλεόρασης βοηθάει πάντα, έρχεται το κάστινγκ και οι φωνές που θα δείτε αύριο των σπουδαστών, δεν τις έχετε δει ποτέ. Υπάρχουν δύο παίκτες που τους έχουμε ξαναδεί πριν από 10 χρόνια, πρέπει να έχουν περάσει από μία οντισιόν. Ο μέσος όρος θα είναι 25-28, έχουμε και 19 χρονών και 35. Φέτος έχουμε αμερικάνικο κολλέγιο. Έχουμε ακαδημία σε google κατάσταση.

KOKLONIS4749

Δεν θα μπορούσαν να ήταν ένα σπίτι. Αν πήγαινες να σπουδάσεις τώρα θα πήγαινες σε ένα μεγάλο κτίριο. Θα έχει μεγάλη αίθουσα χορού και το δωμάτιο του ύπνου θα είναι περίπου ενιαίο. Θα έχουμε και ένα VIP δωμάτιο που θα μένουν 4 άτομα. Σκεφτείτε ένα παραλληλόγραμμο που στη μία πλευρά θα κοιμούνται τα περισσότερα παιδιά και στην άλλη τα 4 άτομα. Εκεί έχουμε θέμα ποιος θα κοιμηθεί και που. Όταν βάλαμε να ακούσουμε τις φωνές, είδα πρόσωπα και λέω αποκλείεται θα είναι σαν εμένα. Μόλις τραγούδησαν ειλικρινά μιλάμε για φωνάρες. Το πρόβλημα αύριο είναι ότι θα μπουν περισσότερα άτομα από αυτά που θα περάσουν τελικά στην ακαδημία.

Αύριο θα μπουν 18 άτομα. Οι δυο θα πάνε σπίτι τους και οι 3 θα είναι υποψήφιοι. Τον έναν θα τον κρατήσει με ασυλία το κοινό. Από την αρχή του live το κοινό ψηφίζει τον αγαπημένο του παίκτη που θα του χαρίσει την ασυλία. Οι κριτές διώχνουν το κοινό κρατάει.

KOKLONIS472316 άτομα θα μπουν στο σπίτι. Φεύγοντας από την πρεμιέρα, οι κριτές θα έχουν γράψει σε έναν φάκελο ποιοι θα είναι οι 3 υποψήφιοι της επόμενης εβδομάδας, ανάλογα με την απόδοσή τους. Τον φάκελο θα τον ανοίξει η Ηρώ στο πρώτο επεισόδιο τη Δευτέρα. Τότε θα ανακοινώσει ποιους επέλεξαν οι κριτές. Αυτοί θα βρεθούν στον τάκο την Παρασκευή στο live. Όλη την εβδομάδα το κοινό θα ψηφίζει για την ασυλία. Οι 3 θα γίνουν 2 στο live, όμως η Ηρώ θα βγαίνει και να ανακοινώνει έναν 3ο υποψήφιο ο οποίος θα αποφασίζεται σύμφωνα με την απόδοσή του».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...