Ελένη Ράντου: «Λυγίζω, έχω διαλυθεί. Έζησα ένα καλοκαίρι θρίλερ»

«Τρομακτική ασθένεια. Σηκώνουν όλοι τα χέρια ψηλά, είσαι αβοήθητος»

Η Ελένη Ράντου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση. Αναφέρθηκε στη μητέρα της που έχει διαγνωσθεί με άνοια.

«Το θέμα της άνοιας είναι τεράστιο. Παραλύει ολόκληρο το περιβάλλον. Εγώ, από την ώρα που άρχισε η περιπέτεια της μητέρας μου, έχω παραλύσει ολόκληρο το περιβάλλον μου. Για να φροντίσεις ένα τέτοιο άτομο δεν υπάρχει όχι καμία βοήθεια. δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Αυτό ακινητοποιεί τα πάντα.

Η παραδοξότητα που συμβαίνει σε ένα άτομο, αρχίζει και μεταδίδεται παντού. Δηλαδή, έχω φτιάξει ένα πολύ τρελό σύμπαν για να μπορέσω να φροντίσω ένα άτομο το οποίο πάσχει από άνοια. Και σε επηρεάζει και σε παραλύει και κοστίζει απίστευτα σε χρόνο, σε πόνο και χρήμα, που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Είσαι πολύ μόνος σου.

Λυγίζεις. Έχω λίγο διαλυθεί. Μου λες αυτή τη στιγμή ότι με βλέπεις που χαμογελάω και μου φαίνεται περίεργο, γιατί έχω ζήσει ένα καλοκαίρι το οποίο ήταν θρίλερ. Το να φροντίζεις έναν άνθρωπο με άνοια είναι σαν να ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, με την ένταση που δεν ξέρεις πότε θα σου κοπεί η ανάσα.

Τρομακτική ασθένεια, συμβαίνει πια σε πολύ κόσμο, δεν υπάρχει καμία πρόοδος της επιστήμης πάνω σε αυτό, σηκώνουν όλοι τα χέρια ψηλά, είσαι αβοήθητος και είσαι αβοήθητος και από οποιαδήποτε έρευνα, δεν υπάρχει καν χώρος να υποδεχτεί αυτά τα άτομα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...