Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Η ενόχληση των Χατζίδου – Παύλου με τις δηλώσεις Αλεξάνδρου και η απάντησή τους

Φανερά ενοχλημένο το ζευγάρι

Μετά τη Σίσσυ Χρηστίδου την απάντησή τους έδωσαν στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τους κατηγόρησε πως δημοσίευσαν στην εκπομπή τους το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου του με το ζευγάρι να απαντάει μέσα από την εκπομπή του.

«Θα ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε να απαντά ο ένας παρουσιαστής στον άλλον μέσα από την τηλεόραση, αλλά σε αυτό θα απαντήσουμε γιατί έγινε δημόσια. Σοκαριστήκαμε γιατί είναι κάτι, το οποίο συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη.

Την ίδια ημέρα που έγινε αυτό ήμασταν σε επικοινωνία. Πρώτα από όλα για το προσκλητήριο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ήμασταν καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε και φίλοι. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου, το όνομα κι η ημερομηνία είχαν δημοσιευθεί σε άλλες εκπομπές τις οποίες τις ξέρει ο Δημήτρης. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί με τα χρώματα. Αυτό βγήκε από εμάς για πρώτη φορά με blur, ήταν καλυμμένα η ημερομηνία και ο τόπος γιατί καταλάβαμε ότι δεν είναι σωστό να βγει προς τα έξω, αλλά όλα τα υπόλοιπα είχαν δημοσιευθεί».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Ετεοκλής Παύλου. «Έγινε μία αναφορά στις Μαλδίβες, τις οποίες συζητάμε λες και είναι εδώ δίπλα. Στις Μαλδίβες ο Δημήτρης μου είχε πει εμένα ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο για τον οποίον δεν θα πω το όνομα που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα.

Από αυτό δεν έπρεπε εγώ να καταλάβω ότι δεν ήθελε να ασχοληθούμε σε τίποτα σε ό,τι αφορά εκείνον ή το παιδί ή τη γυναίκα του ή την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν και τα δελτία τύπου, τα οποία δεν δημοσιεύονται αλλά κυκλοφορούν εσωτερικά στα κανάλια, το σέβονται και το κατανοούν όλοι και δεν ανοίγει κανένα θέμα που δεν θέλει ο άνθρωπος που το έχει στείλει».

Με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ στις εκπομπές για όλα αυτά τα στοιχεία, δεν βγήκε κάτι καινούριο από εμάς. Δεν το θεωρώ κακό και πάντα μπαίνω στη θέση του άλλου επειδή είμαστε κι εμείς ένα ζευγάρι που προβάλουμε μπάρα πολύ τη ζωή μας, τοπ παιδί μας και δείχνουμε το πρόσωπό του. Εννοείται ότι δεν έχουμε δείξει το πρόσωπο του παιδιού όπως το ζήτησαν. Δεν θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευθεί το προσκλητήριο».

«Δεν θέλω να υπάρχει καμία παρανόηση για την εκπομπή, με τους συνεργάτες. Αν το χαρτί ήταν η αφορμή να τοποθετηθεί με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς και τόσο άσχημα, η ευθύνη είναι δική μου. Δεν θέλω να την έχει κάποιος άνθρωπος από την εκπομπή», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα