Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε»

«Του έστειλα μετά ένα μήνυμα, του λέω πότε μου έστειλες μηνύματα και μου απάντησε ότι αυτό δεν το είπε ποτέ»

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη λήξη συνεργασίας τους.

Εκείνος ανέφερε πως δεν είχε ενημέρωση από το κανάλια και όταν τηλεφώνησε στην παρουσιάστρια για να τη ρωτήσει εκείνη δεν του απάντησε ποτέ.

SISSY XRISTIDOU7037

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής, αλλά μου άρεσε η παρέα. Έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι, πώς είσαι και γενικότερα πως πάει το κομμάτι της συζήτησης. Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη σε όλο αυτό το κομμάτι. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα… Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ».

278664107 369883661865668 1255387458761336712 n

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε βραδινή της έξοδο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της με εκείνη να απαντάει: «Όταν τελείωσε η σεζόν, κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα και το κάνω κάθε χρόνο για να τους ευχαριστήσω. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης και ήταν η τελευταία φορά που τον είδα.

xristidou 2

Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει η σεζόν, αλλά δεν ξέραμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι δεν γνωρίζω και στην πορεία μιλώντας με τον Νίκο Κοκλώνη και τη διοίκηση καταλήξαμε ότι λόγω budget δεν μπορεί να μείνει η ομάδα έτσι όπως είναι, για αυτό και δεν αναπληρώθηκε ο Δημήτρης. Δεν έχει έρθει κάποιος στη θέση του. Στη θέση της Ελένης ήρθε η Βάλια. Είμαστε ένας λιγότερος.

Ο Δημήτρης ανήκει στη δυναμική της Barking Well και το budget δεν περνά από εμένα. Δεν το αποφασίζω εγώ και δεν ήξερα τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης. Η εταιρία, επειδή ανήκει στο δυναμικό της Barking Well, ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρία και απλά δεν χωράει στο budget της εκπομπής. Ήξερα ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρία.

Όσον αφορά το δικό μου κομμάτι. Σήμερα τον άκουσα με έκπληξη να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα, μου έχει στείλει μηνύματα και εγώ δεν του απαντώ, τον πήρα κατευθείαν τηλέφωνο και μου το έκλεισε, δεν το σήκωσε. Του έστειλα μετά ένα μήνυμα, του λέω πότε μου έστειλες μηνύματα και μου απάντησε ότι αυτό δεν το είπε ποτέ. Του λέω πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα και μου απάντησε γιατί να σε πάρω; Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ ειλικρινά. Ήμασταν συνεργάτες και σε εμάς ήρθε με εσωτερική μετακίνηση στην Barking Well. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μας ο Δημήτρης».

SISSY XRISTIDOU7063

Και πρόσθεσε: Η μία εκτίμηση είναι ότι ενδεχομένως ήθελε να μείνει στην εκπομπή, αυτό αισθάνομαι, αλλά δεν είναι κάτι που περνά από το δικό μου χέρι. Η δεύτερη είναι ότι όταν έκλεισε η εκπομπή, ο Δημήτρης δεν αποχαιρέτησε. Για την Ελένη Βουλγαράκη κάναμε ένα βίντεο αποχαιρετιστήριο γιατί η Ελένη ήταν 5 χρόνια στην εκπομπή, αλλά μας είχε πει ότι θα φύγει οπότε εγώ ήθελα να τη τιμήσω. Για τον Δημήτρη επειδή δεν γνώριζα ότι θα φύγει από τη εκπομπή, δεν του είπα χαιρέτησε τον κόσμο. Κατάλαβα ότι είχε αυτό το παράπονο. Δεν το ήξερα σε εκείνη τη φάση. Με στενοχωρεί ότι δεν με πήρε τηλέφωνο και κάνουμε αυτό αυτήν τη στιγμή μπροστά σας.

SISSI XRISTIDOU 1

Μου είχε πει πριν από αυτό το γεύμα ότι περιμένω να μου πείτε και του είπα ότι δεν έχει αποφασιστεί κάτι, αλλά αν με είχε πάρει θα του είχα πει μίλησε με τον Νίκο γιατί είσαι στην Barking Well και ο Νίκος αποφασίζει που θα πας. Επιδίωξα να μιλήσω μαζί του και μου το έκλεισε. Ε, όχι δεν θα κάνω άλλη κίνηση. Αν του περάσει και νιώθει καλύτερα είμαι εδώ. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ.

dimitrisΓια να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και να έχει τέτοιες εκρήξεις, μπορεί κι εκείνος να έχει άλλα δικά του. Δεν είναι τα προσωπικά μας το θέμα. Είμαστε επαγγελματίες, μεγάλα παιδιά, απλά εγώ δεν θέλω να μένει κάτι τέτοιο στον αέρα γιατί είμαι πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα. Είμαι με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και σωστή και θεωρώ ότι είναι άδικο».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...