Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Επιδεινώνεται η υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου – Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Μακάρι να τα καταφέρει!

Την ώρα που η υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου επιδεινώνεται, αίσθηση προκάλεσε στους θαυμαστές της αλλά και σε όλο τον δημοσιογραφικό κύκλο το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της espressonews.gr, που μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο αποκάλυψε τον χώρο εντός της οικίας της μεγάλης σταρ στην Παιανία όπου εκτυλίχθηκαν οι τραγικές σκηνές με την πτώση της κυρίας του ελληνικού σινεμά!

  • Από τον
    Γιάννη Αρμουτίδη

mairi

Μια πτώση που την έστειλε στην Εντατική του Ευαγγελισμού, με την ίδια να βρίσκεται σε κώμα! Μετά τη δημοσίευση του βίντεο αρκετοί φίλοι της έσπευσαν να τονίσουν πως θεωρούν απίθανο να έχει συμβεί κάτι κακό στην ηθοποιό από τρίτο πρόσωπο, αφού -όπως δηλώνουν- όλες οι πόρτες του σπιτιού ήταν κλειδωμένες και δεν μπορούσε να μπει κανένας στο εσωτερικό του.

mairi

Η «Espresso», μέσα από έρευνα και ρεπορτάζ, μεταφέρει λογικά ερωτήματα και ανησυχίες τα οποία συζητιούνται ανάμεσα σε κύκλους των θαυμαστών της, χωρίς να κατονομάζει ή να υπονοεί οτιδήποτε! Αλλωστε, θεωρείται υποχρεωτικό από τον νόμο σε τόσο σοβαρά συμβάντα τραυματισμού -ιδίως όταν αφορούν πρόσωπα με τόσο μεγάλη δημοτικότητα- να ρίχνεται άπλετο φως σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος! Ακόμα και σε περιστατικά ξυλοδαρμών επεμβαίνει για τον χαρακτηρισμό της σωματικής βλάβης ο ιατροδικαστής. Πόσο μάλλον σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση όπως αυτή της Μαίρης Χρονοπούλου, που οδηγήθηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και για την οποία, έως τώρα, δεν έχει επέμβει η Αστυνομία, αλλά ούτε έχει ελεγχθεί από ιατροδικαστή.

mairi

Η μεγάλη σταρ εδώ και λίγα 24ωρα αγωνίζεται γενναία για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό της, που την οδήγησε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Από χθες οι θεράποντες ιατροί μίλησαν για επιδείνωση της κατάστασής της.

202111091104450.9877 MERI XRONOPOYLOY NIKOS STAGOPOYLOS 08112021
Στο χθεσινό επισκεπτήριο -ήταν το δεύτερο από την ημέρα νοσηλείας της- περίμεναν να της ευχηθούν στενοί και αγαπημένοι της φίλοι. Μεταξύ αυτών ήταν ο άλλοτε σύντροφος και αρραβωνιαστικός της -για πολλά χρόνια- Νίκος Σταγόπουλος, ο σκηνοθέτης Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο ηθοποιός και φίλος της Θωμάς Χούντας, η οικιακή βοηθός της Νίνο, η στενή της φίλη Ζωή, αλλά και πολλοί επώνυμοι, που ζήτησαν να διατηρήσουμε την ανωνυμία τους.

0002 MERI XRONOPOYLOY 19102022 Τεράστιο επεισόδιο, όμως, συνέβη στην είσοδο της ΜΕΘ με φίλους της Χρονοπούλου και ορισμένους νοσηλευτές που τους απαγόρευσαν την είσοδο, ισχυριζόμενοι ότι θα χρησιμοποιούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να τραβήξουν φωτογραφίες της διασωληνωμένης ηθοποιού! Μπροστά σε αυτό το σκηνικό η «Espresso» διαμαρτυρήθηκε έντονα και κάλεσε αμέσως τον διοικητή του νοσοκομείου.

MERI XRONOPOYLOY

Αντ’ αυτού εμφανίστηκε, δύο ώρες μετά το επεισόδιο -για το οποίο κλήθηκε και η Αστυνομία, αλλά δεν ήρθε- ο κύριος Πιστόλας (διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας της ΜΕΘ), ο οποίος προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση, κατευνάζοντας τα πνεύματα. Η μοναδική στην οποία επετράπη η είσοδος ήταν μία μακρινή ξαδέρφη της, η οποία δηλώθηκε ως άμεση συγγενής της! Η συγκεκριμένη, μάλιστα, εξάντλησε όλο το επιτρεπόμενο μισάωρο του επισκεπτηρίου (άραγε, γιατί;), με αποτέλεσμα να μη δει τη Μαίρη κανένας άλλος!

7161 TAKIS ZAXARATOS MERI XRONOPOYLOY ANTZELA DIMITRIOY 1172021

Παρ’ όλα αυτά, οι φίλοι της παρέμειναν έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως τις 6 το απόγευμα, απογοητευμένοι, γιατί φοβούνται για την εξέλιξη της υγείας της, και καταρρακωμένοι. Για κάποιους η ιστορία του χρονικού τραυματισμού της Μαίρης Χρονοπούλου και τα αδιευκρίνιστα αίτια δεν πρέπει να έχουν συνέχεια, ενώ για άλλους μόλις ξεκινούν!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...