Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δείτε πώς είναι σήμερα η Playmate, Γκρέτα Τσέτση

Abert alert τέλος για τον πειρασμό των 90s

Eχοντας αφήσει πίσω της εδώ και δυόμισι δεκαετίες τις σέξι φωτογραφίσεις που κοσμούσαν τις ιλουστρασιόν σελίδες αντρικών περιοδικών,

gkreta tseti8259 τις καμπάνιες για γνωστούς οίκους μόδας και τα ντεφιλέ με την υπογραφή των μεγάλων Ελλήνων σχεδιαστών, ομολογούμε ότι ξαφνιαστήκαμε όταν σε γνωστή γκαλερί του Κολωνακίου πέσαμε πάνω στην Γκρέτα Τσέτη, τη Σέρβα καλλονή που πριν από πολλά χρόνια είχε τρυπώσει στα όνειρα πολλών αντρών!

gkreta tseti8207Με τον χρόνο να είχε συμφιλιωθεί μαζί της, το πρώην μοντέλο και εστεμμένη Playmate 1999, διατηρώντας τη γοητεία της παρόλο που κάνει σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, όταν την πλησίασαν οι φωτογράφοι, δεν αρνήθηκε να τους χαρίσει μια πόζα και μάλιστα με δόσεις τσαχπινιάς βγαλμένες από τη χρυσή εποχή της στο μόντελινγκ! Αλλωστε η πόζα της στην γκαλερί του Κολωνακίου όπου βρέθηκε θα είναι άλλη μία συλλεκτικής αξίας ανάμεσα στις λιγοστές δημόσιες πόζες μπροστά στα φλας των τελευταίων ετών.

gkreta tseti8220Ακόμα και όταν περπάτησε πριν από λίγα χρόνια στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στην Αθήνα για λογαριασμό γνωστού σχεδιαστή, όσοι δεν ήξεραν τότε για την γκεστ έμφανισή της ξαφνιάστηκαν!

gkreta tseti8233Βλέπετε, η Γκρέτα Τσέτη, αφού απόλαυσε τον πάταγο που είχε προκαλέσει το 1999 στην εγχώρια showbiz η στέψη της στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate που διοργάνωνε για χρόνια το αντρικό περιοδικό «Playboy», αλλά και τη λάμψη που της πρόσφερε η καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ, τα άφησε όλα πίσω της για να εργαστεί στον χώρο των πωλήσεων!

sxizas gkreta tseti 1

Το 2013, όταν η «Espresso» είχε αποκαλύψει τη σχέση της με τον τότε πολίστα του Ολυμπιακού Τάσο Σχίζα (η προηγούμενη σχέση της ήταν με τον κομμωτή Ηλία Ζάρμπαλη), κάποιες φαρμακόγλωσσες είχαν σπεύσει να προεξοφλήσουν πως πρόκειται για ακόμα ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε ένα μοντέλο και έναν αθλητή, που δεν θα στεριώσει.

sxizas gkreta tseti 2Οι δυο τους απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις (κάποιοι τους είχαν δει τότε σε εστιατόρια της Γλυφάδας και της Κηφισιάς) και έναν χρόνο αργότερα, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2014, διέψευσαν τις κακές γλώσσες!

gkreta tseti8246 Χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, η Τσέτη και ο Σχίζας ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με το μυστήριο να προδίδεται από τη Αλέκα Καμηλά που ήταν καλεσμένη στον γάμο και είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο facebook! Λίγο μετά, στα τέλη Νοεμβρίου του ίδιου έτους, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών η Τσέτη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι που γέμισε τη ζωή τους με ατέλειωτη ευτυχία.

1033 GRETA TSETI
Σήμερα η Γκρέτα Τσέτη

«Το ωραιότερο τέλος… η ωραιότερη αρχή… Ζωή καινούργια… Μου! Ζωή για πάντα… Μέχρι το τέλος της Ζωής. Πολύ απλά… Λατρεία» ήταν τα λόγια της συγκινημένης μητέρας στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την ημέρα που γέννησε, με τις ευχές πολλών μοντελών που είχαν συνεργαστεί μαζί της να πέφτουν βροχή!

gkreta tseti8272 1
Σήμερα η Γκρέτα Τσέτη

Ολα αυτά τα χρόνια η Τσέτη έχει αφιερωθεί στην ανατροφή της κόρης της, χωρίς να «ερωτοτροπεί» σε εκδηλώσεις με τον φωτογραφικό φακό που τόσο πολύ την είχε λατρέψει στα χρόνια της δόξας της στο μόντελινγκ. Ε, πώς να μην είναι λοιπόν συλλεκτική η εμφάνισή της σε γκαλερί του Κολωνακίου όπου την πετύχαμε;

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...