Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ηλίας Βαλάσης: «Δεν ήμουν καλός στην παρουσίαση της Φάρμας, το είδα σαν αρπαχτή»

«Είναι ταλέντο η παρουσίαση!»

Ο ηθοποιός Ηλίας Βαλάσης, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Τον γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής του στο πρώτο ελληνικό Survivor το 2003. Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στα ΟΥΚ για 17 χρόνια αλλά έχασε την θέση του μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Έκτοτε, ο Ηλίας Βαλάσης ασχολήθηκε με την ηθοποιία και έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές, με την πιο πρόσφατη να είναι η σειρά του ALPHA «Το Προξενιό της Ιουλίας».

202110081322300.6836 VALASIS PIRPASOPOYLOS 07102021

Ο γνωστός ηθοποιός, στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην παρουσίαση του βουκολικού ριάλιτι «Η Φάρμα», στην σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» που συμμετέχει αλλά και στη νεογέννητη κόρη του.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά του ALPHA «Το Προξενιό της Ιουλίας» και στον ρόλο του ως «Ζαφείρης»: «Είναι ένα σπουδαίο γραμμένο σενάριο. Όταν διάβασα τα δύο πρώτα επεισόδια είπα ότι είναι κινηματογραφική ταινία. Αυτό το σίριαλ είναι κομμένη ανάσα. Ο Ζαφείρης τα ξέρει όλα και είναι το πιστό σκυλί της οικογένειας. Αγαπάει πάρα πολύ τον Γρηγόρη, τον αγαπάει σαν παιδί του, κάνει τα πάντα για αυτούς, δεν φοβάται τίποτα. Στον Ζαφείρη ερωτεύτηκα τους 2 χαρακτήρες που έχει. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν έρθει έτοιμοι να δαγκώσουν την ψυχή των τηλεθεατών».

202110081322300.6836 VALASIS PIRPASOPOYLOS 07102021

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε το ριάλιτι «Η Φάρμα»: «Η τηλεόραση είναι πολύ ωραίο μέσο. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν ακόμα στο Ναυτικό βατραχάνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουνα αλλά δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με ψυχασθένεια όπως τώρα. Δεν το είδα ως δουλειά το είδα ως αρπαχτή. Με βάλανε επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος και άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά. Όταν συνειδητοποίησα τι ευκαιρία έχασα έλεγα τι χαζός που είμαι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου και ήταν όλο λάθος στημένο από τη δική μου πλευρά. Είναι ταλέντο η παρουσίαση!».valasis1

Στο τέλος, ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στον αγώνα που έχει δώσει για να πετύχει την καλλιτεχνική του πορεία: «Έχω ρίξει πάρα πολλή δουλειά, την έχουν ρίξει πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, το πιστεύω αυτό που λέω. 14 ώρες τη μέρα για 14 χρόνια, ασταμάτητα, με πάθος, με αγάπη, με έρωτα, έχω δώσει όλη μου την ψυχή εκεί με αποδέκτη τη γυναίκα μου που δεν μπόρεσε άλλο να με αντέξει που μου έλεγε ότι έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε. Θέλει υπομονή και επιμονή κι ανιδιοτέλεια, δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα δώσεις όλα. Δούλευα το πρωί και δούλευα το βράδυ για να κάνω σεμινάρια για το θέατρο που κράτησαν 10 χρόνια. Η γυναίκα μου με σφαλιάριζε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...