Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ειρήνη Στεριανού: «Αν μετρούσαν οι followers, θα ήμουν στην TV»

Ο ρόλος στο θεατρικό «Moral Rules» και το «Greece's Νext Τop Μodel» που έχει κουράσει

Από το «Greece’s Next Top Model», όπου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μαζί με άλλα μοντέλα, μέχρι τη θεατρική παράσταση «Moral Rules», όπου πρωταγωνιστεί φέτος σε σκηνή του πολυχώρου Vault, η διαδρομή είναι μεγάλη.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Κι όμως η Ειρήνη Στεριανού όχι μόνο την περπάτησε, καταφέρνοντας σταδιακά να κερδίζει εμπειρία στον τομέα της υποκριτικής, αλλά έχει θέσει ήδη και τον επόμενο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την τηλεόραση.

eirini sterianou 274805575 310889587770409 3396839449708510061 n

«Τη Δευτέρα έχουμε πρεμιέρα με το έργο ‘‘Moral Rules’’, σε απόδοση και σκηνοθεσία του Θοδωρή Βουρνά, ο οποίος έχει πιστέψει σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί και σε προηγούμενη παράστασή του, το ‘‘Guilty Choices’’, που υπήρξε μεγάλο σχολείο για μένα. Το ‘‘Moral Rules’’, που θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, είναι εμπνευσμένο από το ‘‘Ξύπνημα της άνοιξης’’, του Φρανκ Βέντεκιντ, και βασισμένο στους ‘‘Κανόνες ηθικής’’ του Βασίλη Τζιώκα.

Aρνητικά σχόλια

Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης σε έξι πράξεις, όπου εγώ υποδύομαι τρεις ρόλους, εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους, οι οποίοι συμβάλλουν στην εξέλιξη του έργου αναφορικά με τους αντρικούς χαρακτήρες, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Μητράκας, Δημήτρης Νάστος και Βαγγέλης Ξημεράκης» λέει στην «Espresso» η Ειρήνη Στεριανού, η οποία ανυπομονεί να πατήσει ξανά στο θεατρικό σανίδι, δίχως να δίνει σημασία σε πάσης φύσεως αρνητικά σχόλια.

«Εχω ακούσει απαξιωτικά σχόλια για την προσπάθεια που κάνω ως ηθοποιός. Οχι μόνο για μένα και για άλλα παιδιά που έχουν βγει από reality κι επιχειρούν κάτι αντίστοιχο. Δεν ισχύει όμως ότι παίρνουμε τους ρόλους από τους ηθοποιούς. Αν ήταν έτσι, θα με έβλεπες και στην τηλεόραση σήμερα. Δεν ισχύει ούτε αυτό που ανακοίνωσαν από το ΣΕΗ, ότι στα κάστινγκ επιλέγουν τους ηθοποιούς με βάση τους followers. Αν ίσχυε αυτό πάλι, θα με έβλεπες και στην τηλεόραση. Εγώ ασχολούμαι μόνο με θέατρο αυτή τη στιγμή, στην τηλεόραση παλεύω να μπω, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία οντισιόν για να πάει κάποιος. Θα ήθελα να μου δινόταν μια ευκαιρία. Δεν μου έχει δοθεί όμως κι ας έχω πολλούς followers στο Instagram. Από τους ανθρώπους της τηλεόρασης μόνο ο Ανδρέας Γεωργίου δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που έχουν βγει από ριάλιτι ή έχουν πέραση στα social media, και καλά κάνει. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που βγήκε από ριάλιτι δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος, ούτε ότι δεν δουλεύει» σχολιάζει.

eirini sterianou14103
Με τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Moral Rules»

Μέσα στους στόχους της Ειρήνης Στεριανού είναι και η παρουσίαση. Πριν από μερικούς μήνες, μάλιστα, συμμετείχε στο team εκπομπής αθλητικού περιεχομένου σε κυπριακό κανάλι, παίρνοντας έτσι κάποια βασικά μαθήματα τηλεόρασης. «Τώρα θα ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω. Και σε πάνελ θα πήγαινα, αρκεί να ήταν το περιβάλλον οικείο. Δεν θα ήθελα να είμαι σε ένα δήθεν πάνελ, όπως σε διάφορα πρωινάδικα που έχει τύχει να πάω κιόλας καλεσμένη, και είναι ο άλλος όλο χαρά μπροστά στην κάμερα και με το που πέφτουν διαφημίσεις αρχίζει το ξίνισμα!» αναφέρει με νόημα. Οσο για τα ριάλιτι, δεν την ενδιαφέρουν τόσο πια.

«Σε ριάλιτι δεν θα πήγαινα ξανά. Εκτός κι αν ήταν το ‘‘J2US’’ ή το ‘‘YFSF’’, γιατί μου αρέσει πολύ και η μουσική. Επειδή τα έχω περάσει, τα ριάλιτι στην πλειονότητά τους δεν ωφελούν τόσο τους διαγωνιζομένους όσο τα κανάλια που τα προβάλλουν, όπως επίσης τους παρουσιαστές και τους κριτές που δουλεύουν σε αυτά. Οι παίκτες είναι σαν τη σοδειά της σεζόν, αναλώσιμοι όλοι» τονίζει.

eirini sterianou141031

Η απουσία του «GNTM» από την τηλεόραση φέτος δεν ξένισε την Ειρήνη Στεριανού. «Επεσε η τηλεθέασή του, γιατί κούρασε. Εγινε μία, δύο, τρεις… πόσο πια. Και στην τελική, όσο και αν ζητούν κάθε φορά τη διαφορετικότητα, από plus size μεγέθη μέχρι μεγαλύτερες ηλικίες μοντέλων, τελικά σε ένα συγκεκριμένο καλούπι θα καταλήξουν πάντα. Θεωρώ, επίσης, ότι ήταν λάθος που έμεινε εκτός η Βίκυ Καγιά για μια σεζόν και ξαναγύρισε μετά. Η Καγιά είναι το ‘‘GNTM’’ στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει με την Τάιρα Μπανκς στο αμερικανικό» σχολιάζει στο τέλος της κουβέντας μας για την «Espresso».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...