Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέπη Τσεσμελή: Απαρηγόρητη για τον χαμό του Πέτρου Λεωτσάκου

Tα χρόνια στο «Ερωτοδικείο» και η εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της trash TV, της δεκαετίας του ’90, ο πρόεδρος του θρυλικού «Ερωτοδικείου», Πέτρος Λεωτσάκος, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έπειτα από ανακοπή που υπέστη, με την Πέπη Τσεσμελή, που έκανε δίπλα του καριέρα στην έστω και trash μικρή οθόνη, να μην μπορεί να κρύψει τη θλίψη της για την απώλεια του τηλεοπτικού της «πατέρα»!

leotsakos16103

«Εχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου, φίλος μου αληθινός. Αχ, Πετρούλη μου, με έμαθες πολλά» ήταν τα λόγια αποχαιρετισμού στο προφίλ της στο facebook, για να συνεχίσει: «Τι θα κάνω χωρίς εσένα; Να λέμε αλήθειες! Στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Στα κανάλια, όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις, πρώτος μιλούσες. Ελεγες την αλήθεια, γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες, γιατί τα ζούσες από κοντά. Ποτέ δεν με άφησες, ούτε εγώ ποτέ. Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού, που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα, με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους! Είδα από κοντά τι τραβάνε είτε δίκαια είτε άδικα, δεν το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρούλης. Μέσα από εσένα είδα και έμαθα πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί που ταξιδεύεις. Καλό, ευλογημένο σου ταξίδι»!

leotsakos161031

Ο χαμός του Λεωτσάκου ήταν λογικό να συγκλονίσει την Πέπη, μια και είχε κρατήσει φιλικές σχέσεις μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και όταν έσβησαν τα φώτα της λάμψης του στα trash τηλεοπτικά πλατό! Ηταν, δε, τέτοια η συγκίνησή της, που επανήλθε και με δεύτερη ανάρτησή της: «Πέτρο μου, αδερφέ μου, σήμερα σε αποχαιρετώ όπως σου αξίζει. Σε ευχαριστώ για όλα, θα μου λείψεις, αλλά ξέρω η ψυχή όταν φεύγει, γίνεται παντοδύναμη. Σε αγαπώ αληθινά, με σεβασμό, και το ξέρεις»! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Λεωτσάκος νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και πέθανε από ανακοπή. Για τους παλιούς, ο Λεωτσάκος ήταν ο δικηγόρος του «Ερωτοδικείου», που παρουσίαζε η Βίκυ Μιχαλονάκου, αλλά και παρουσιαστής δικής του μεταμεσονύκτιας εκπομπής στο τότε New Channel.

leotsakos161032

Παράλληλα, υπήρξε δίδυμο με την Πέπη Τσεσμελή στην εκπομπή «Αυτόφωρο», κατέχοντας τον ρόλο του «προέδρου» του «δικαστηρίου». Και αν οι νεότεροι, διαβάζοντας το ρεπορτάζ, αναρωτιούνται γιατί οι εκπομπές του παρέπεμπαν σε… Ευελπίδων, δεν χρειάζεται να απορούν, μια και ο μακαρίτης (Μανιάτης στην καταγωγή) ήταν μάχιμος δικηγόρος Πειραιά!

leotsakos161033

Ο ίδιος, πάντως, εκτός από τα πλατό και την Ευελπίδων, είχε περάσει και την είσοδο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου είχε μείνει προφυλακισμένος επί δεκαοκτώ μήνες για εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα. Πάντως, ακόμη και μετά τις ένδοξες στιγμές του στην τηλεόραση, το κοινό που τον αγάπησε του χάρισε στο YouΤube εκατομμύρια views, μια και τα αποσπάσματα των θρυλικών εκπομπών είχαν αποκτήσει… συλλεκτική αξία!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...