Λύγισε η Άβα Γαλανοπούλου για το χαμό του Αίαντα Μανθόπουλου: «Να ξεκουραστεί το πουλάκι μου»

«Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος»

Η Άβα Γαλανοπούλου συγκινημένη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην πετυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι». «Είχαμε συνεργαστεί, είχαμε κάνει πολύ παρέα εκείνα τα χρόνια. Ανέμελα χρόνια ήταν εκείνα για όλους μας. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος. Στα γυρίσματα ερχόταν πάντα με τη χαρά που έχουν τα παιδιά. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Ήταν πολύ άδικο, έφυγε πολύ νωρίς. Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου. Το βρίσκω μεγαλειώδες το ότι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.

Η μητέρα του, που την είχα γνωρίσει, ήταν γιατρός και νομίζω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν ξέρω αν είχε προνοήσει ο Αίας για αυτό ή ποιος το αποφάσισε τελικά, το βρίσκω όμως πάρα πολύ όμορφο αυτό», είπε συγκινημένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον