Χρήστος Ζαν Μπατίστ: «Είχα πολύ άγχος στην πρώτη μου σκηνή στον Γιατρό» 

«Με δυσκόλεψαν οι σκηνές κατά τις οποίες έπρεπε να κλάψω. Με έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να το κάνω»

Ο  Χρήστος Ζαν Μπατίστ μίλησε σε συνέντευξή του για το ρόλο του στη σειρά ο «Γιατρός».

Υποδύεται τον Λεωνίδα, έναν εκπαιδευόμενο γιατρό στο νοσοκομείο όπου γιατρός είναι ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), τώρα που έχει χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του.

«Είχα πολύ άγχος στην πρώτη μου σκηνή» λέει ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ. «Πρώτη φορά ως ηθοποιός, πρώτη φορά να παίζεις και να έχει απέναντί σου τον Τάσο Χαλκιά και τη Ζωή Ρηγοπούλου, αυτούς τους 2 σημαντικούς ηθοποιούς» δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Ποιες  ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα; Τι τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα; «Με δυσκόλεψαν οι σκηνές κατά τις οποίες έπρεπε να κλάψω. Με έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να το κάνω. Με τον Κωνσταντίνο (σ.σ.Μαρκουλάκη) είχαμε πολλές σκηνές μαζί και τον ρώτησα πολλά πράγματα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνας».

Στη σειρά ο Λεωνίδας έχει «κόντρα» με την συνάδελφό του, την Εύα (Β.Διαμαντοπούλου). «Η Εύα είναι ανταγωνιστική απέναντι στο Λεωνίδα. Δεν τα βρίσκουν καθόλου. Αυτή  είναι η συνταγή για να έλθουμε κοντά» αποκαλύπτει. «Αυτό που θα εξελιχθεί με τον Λεωνίδα και την Εύα είναι κάτι αγνό. Θα είναι ο ένας για τον άλλο» αναφέρει, δίνοντας spoiler.

Το παραπάνω δεν ήταν το μόνο spoiler που έδωσε για τη σειρά, αφού, όπως είπε «ο Αντρέας (Κ.Μαρκουλάκης) με την Άννα (Δ.Σιγάλα) θα έλθουν λίγο κοντά.

Λίγο παραπάνω από το λίγο!». Όσο για τον Μιχάλη (Θ.Λέκκας) «έχει τεράστιο έρωτα για τη Σοφία (Β.Τρουφάκου). Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει για καμία άλλη. ‘Ολες οι υπόλοιπες είναι υποκατάστατα» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον