Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Σπόντα Τσιμτσιλή για Ηλιάδη: «Όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι»

Την έριξε τη σπόντα της!

Με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» για την δίκη της Καίτης Γκρέυ, η οποία εκδικάζεται σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την Αγγελική Ηλιάδη, εγγονή της μεγάλης τραγουδίστριας.

Διαβάστε επίσης: «Σφαγή» για την Καίτη Γκρέυ! Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένειά της

Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την απορία της, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη ήταν απών από το δικαστήριο: «Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι. Θέλω να πω ότι: δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη – «Ήθελε να μου γράψει το σπίτι για να μη τη πετάξουν έξω τα παιδιά της»

«Όταν οι συγγενείς ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του.

Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα