Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Σφαγή» για την Καίτη Γκρέυ! Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένειά της

Ο άγριος οικογενειακός εμφύλιος για την επιμέλεια της θρυλικής τραγουδίστριας! Σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων η «μητέρα των μαχών»

Η «μητέρα των μαχών» εξελίσσεται σήμερα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για τη θρυλική ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ προκειμένου να γίνει σεβαστή η τελευταία της επιθυμία, ώστε να πεθάνει στο σπίτι όπου έζησε όλα τα χρόνια της ζωής της.

gkrei57687

Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη – «Ήθελε να μου γράψει το σπίτι για να μη τη πετάξουν έξω τα παιδιά της»

Πρώτη η «Espresso» πριν από έξι μήνες ενημέρωσε τους αναγνώστες της για όσα συμβαίνουν πίσω από τη θωρακισμένη πόρτα της θρυλικής ερμηνεύτριας στο ρετιρέ της στη Νέα Σμύρνη. Ενα διαμέρισμα γεμάτο ιστορία, κειμήλια και αναμνήσεις μιας μυθιστορηματικής ζωής, που σπάνια μπορείς να βρεις στα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Ηταν περίπου μέσα Μαΐου όταν η θρυλική ερμηνεύτρια δέχτηκε στο σπίτι της από δικαστικό κλητήρα ένα χαρτί, με το οποίο ο γιος της Φίλιππος ζητούσε από τις Αρχές να πάρει τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του.

kaiti gkrey08082

Αμέσως στην οικογένεια του άλλου γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, σήμανε συναγερμός, καθώς τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν προμήνυε όλα αυτά που θα ακολουθούσαν. Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, στο κτίριο 4 της Ευελπίδων εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλειά της.

Απέναντι από τον γιο της βρέθηκαν ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, και η νύφη της, Εφη, μαζί με τον δικηγόρο τους, Οθωνα Παπαδόπουλο, ζητώντας επίσης την επιμέλεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και οι δυο πλευρές μίλησαν με γεγονότα. Στο δικαστήριο επίσης δόθηκε από τα εγγόνια της βιντεοσκοπημένο υλικό. Τα αίματα όμως άναψαν όταν ο γιος της αναφέρθηκε στον αδερφό του, Βασίλη Ηλιάδη.

2941 KETI GREI ILIADI 722008

«Ο εν ζωή γιος της Καίτης Γκρέυ προέβη σε μια δικαστική ενέργεια μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, χωρίς να ενημερώσει κανένα μέλος της οικογένειας. Η δικαστική ενέργεια απέβλεπε στον ορισμό του εαυτού του ως προσωρινού δικαστικού συμπαραστάτη, με απώτερο σκοπό να πάρει την κυρία Γκρέυ από το σπίτι. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων συγγενών, δηλαδή της οικογένειας του άλλου της γιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021, και είναι ουσιαστικά η σύζυγος του Βασίλη Ηλιάδη και τα δύο της παιδιά – εγγόνια της Καίτης Γκρέυ (Αγγελική και Κώστας).

kaiti gkrey iliadi

Η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της τραγουδίστριας είχε την άποψη ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία της κυρίας Γκρέυ να μη χρειαστεί να ξεριζωθεί και χάσει το περιβάλλον της, τα προσωπικά της αντικείμενα, τα κειμήλια και τις αναμνήσεις της από την καριέρα της» έχει αναφέρει κατ’ επανάληψη ο Οθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Βασίλη Ηλιάδη.

Ο πρωτότοκος γιος της τεράστιας τραγουδίστριας Φίλιππος Ηλιάδης ορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης, αφού είναι και ο μοναδικός συγγενής α’ βαθμού.

gkrei57754

«Ωστόσο καταφέραμε, μετά από μια έντονη αντιδικία, να γίνει δεκτό το αίτημα της δικής μας πλευράς ώστε να μη φύγει από τις ρίζες της, να μην ξεσπιτωθεί σε αυτό το στάδιο της ζωής της. Υπήρχε έντονη αντιδικία, γιατί υπήρχε η υποψία από την οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη ότι απώτερος σκοπός είναι η εκμετάλλευση του ακινήτου μέσω μίσθωσης, είτε ακόμα και η εκποίηση» σημείωσε ο δικηγόρος.

gkrei57821Σήμερα, οι δύο πλευρές διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους με σκοπό την οριστική δικαστική συμπαράσταση της κορυφαίας τραγουδίστριας, αλλά και να σεβαστούν όλοι την τελευταία της επιθυμία, που είναι να παραμείνει σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...