«Σφαγή» για την Καίτη Γκρέυ! Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένειά της

Ο άγριος οικογενειακός εμφύλιος για την επιμέλεια της θρυλικής τραγουδίστριας! Σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων η «μητέρα των μαχών»

Η «μητέρα των μαχών» εξελίσσεται σήμερα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για τη θρυλική ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ προκειμένου να γίνει σεβαστή η τελευταία της επιθυμία, ώστε να πεθάνει στο σπίτι όπου έζησε όλα τα χρόνια της ζωής της.

Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη – «Ήθελε να μου γράψει το σπίτι για να μη τη πετάξουν έξω τα παιδιά της»

Πρώτη η «Espresso» πριν από έξι μήνες ενημέρωσε τους αναγνώστες της για όσα συμβαίνουν πίσω από τη θωρακισμένη πόρτα της θρυλικής ερμηνεύτριας στο ρετιρέ της στη Νέα Σμύρνη. Ενα διαμέρισμα γεμάτο ιστορία, κειμήλια και αναμνήσεις μιας μυθιστορηματικής ζωής, που σπάνια μπορείς να βρεις στα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Ηταν περίπου μέσα Μαΐου όταν η θρυλική ερμηνεύτρια δέχτηκε στο σπίτι της από δικαστικό κλητήρα ένα χαρτί, με το οποίο ο γιος της Φίλιππος ζητούσε από τις Αρχές να πάρει τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του.

Αμέσως στην οικογένεια του άλλου γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, σήμανε συναγερμός, καθώς τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν προμήνυε όλα αυτά που θα ακολουθούσαν. Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, στο κτίριο 4 της Ευελπίδων εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλειά της.

Απέναντι από τον γιο της βρέθηκαν ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, και η νύφη της, Εφη, μαζί με τον δικηγόρο τους, Οθωνα Παπαδόπουλο, ζητώντας επίσης την επιμέλεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και οι δυο πλευρές μίλησαν με γεγονότα. Στο δικαστήριο επίσης δόθηκε από τα εγγόνια της βιντεοσκοπημένο υλικό. Τα αίματα όμως άναψαν όταν ο γιος της αναφέρθηκε στον αδερφό του, Βασίλη Ηλιάδη.

«Ο εν ζωή γιος της Καίτης Γκρέυ προέβη σε μια δικαστική ενέργεια μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, χωρίς να ενημερώσει κανένα μέλος της οικογένειας. Η δικαστική ενέργεια απέβλεπε στον ορισμό του εαυτού του ως προσωρινού δικαστικού συμπαραστάτη, με απώτερο σκοπό να πάρει την κυρία Γκρέυ από το σπίτι. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων συγγενών, δηλαδή της οικογένειας του άλλου της γιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021, και είναι ουσιαστικά η σύζυγος του Βασίλη Ηλιάδη και τα δύο της παιδιά – εγγόνια της Καίτης Γκρέυ (Αγγελική και Κώστας).

Η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της τραγουδίστριας είχε την άποψη ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία της κυρίας Γκρέυ να μη χρειαστεί να ξεριζωθεί και χάσει το περιβάλλον της, τα προσωπικά της αντικείμενα, τα κειμήλια και τις αναμνήσεις της από την καριέρα της» έχει αναφέρει κατ’ επανάληψη ο Οθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Βασίλη Ηλιάδη.

Ο πρωτότοκος γιος της τεράστιας τραγουδίστριας Φίλιππος Ηλιάδης ορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης, αφού είναι και ο μοναδικός συγγενής α’ βαθμού.

«Ωστόσο καταφέραμε, μετά από μια έντονη αντιδικία, να γίνει δεκτό το αίτημα της δικής μας πλευράς ώστε να μη φύγει από τις ρίζες της, να μην ξεσπιτωθεί σε αυτό το στάδιο της ζωής της. Υπήρχε έντονη αντιδικία, γιατί υπήρχε η υποψία από την οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη ότι απώτερος σκοπός είναι η εκμετάλλευση του ακινήτου μέσω μίσθωσης, είτε ακόμα και η εκποίηση» σημείωσε ο δικηγόρος.

Σήμερα, οι δύο πλευρές διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους με σκοπό την οριστική δικαστική συμπαράσταση της κορυφαίας τραγουδίστριας, αλλά και να σεβαστούν όλοι την τελευταία της επιθυμία, που είναι να παραμείνει σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...