Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Oι διάσημοι πήραν θέση για Ισραήλ- Παλαιστίνη, με το Χόλιγουντ να μοιάζει με Λωρίδα της Γάζας

Η Wonder Woman Γκαλ Γκαντότ ανέλαβε δράση! - Καλίφα και Χαντίντ προκάλεσαν αντιδράσεις

Στα «χαρακώματα» είναι οι σταρ της πρωτεύουσας του παγκόσμιου κινηματογράφου -και όχι μόνο- καθώς μετά το ξέσπασμα του πολέμου Ισραήλ Χαμάς οι διάσημοι χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα, κάνοντας το Χόλιγουντ να μοιάζει με Λωρίδα της Γάζας.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Στο πλευρό των Παλαιστινίων στάθηκαν με ανοιχτή επιστολή δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ, μεταξύ αυτών οι βραβευμένοι με Οσκαρ ηθοποιοί Κέιτ Μπλάνσετ και Χοακίν Φίνιξ, καθώς επίσης ο κωμικός Τζον Στιούαρτ και ο ηθοποιός του «Poor Things» Ραμού Γιουσέφ, ζητώντας κατάπαυση του πυρός.

stars291039
Κέιτ Μπλάνσετ

«Οι μισοί από τους 2.000.000 κατοίκους της Γάζας είναι παιδιά» ανέφεραν στην επιστολή, σημειώνοντας ότι «πρέπει να επιτραπεί στην ανθρωπιστική βοήθεια να φτάσει σε αυτούς».

stars29103
Τζίτζι Χαντίντ

Το κορυφαίο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, που είναι παλαιστινιακής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα της, υποστήριξε τους Παλαιστινίους και σημείωσε στο Instagram ότι «το να υποστηρίζει κανείς τους Παλαιστινίους δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει τη Χαμάς». Η ανάρτηση της 28χρονης συντρόφου του Μπράντλεϊ Κούπερ είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί σφοδρή επίθεση από την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Για τα παιδιά

Κατάπαυση του πυρός ζήτησε η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα, σύντροφος του ελληνικής καταγωγής Γάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά, ώστε να υπάρξει «κατεπείγουσα ανακούφιση για τα παιδιά της Γάζας». Παράλληλα εξέφρασε την οδύνη της «για τις ζωές που χάθηκαν από τις φρικιαστικές επιθέσεις στο Ισραήλ» και επανέλαβε την υποστήριξή της στους Παλαιστινίους, ζητώντας την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

stars291033
Ντούα Λίπα

Με τους Παλαιστινίους έχει ταχθεί εδώ και καιρό η ηθοποιός των ταινιών «Χάρι Πότερ» Εμα Γουότσον, η οποία μάλιστα στις αρχές του έτους δέχτηκε υβριστικά σχόλια, όταν δήλωσε στο Instagram την αλληλεγγύη της στον λαό της Παλαιστίνης. Τότε τη στήριξε αποφασιστικά ο κινηματογραφικός «Χαλκ» Μαρκ Ράφαλο, εκφράζοντας και τη δική του υποστήριξη στους Παλαιστινίους.

stars291031
Ριάνα

Στην ίδια πλευρά έχει ταχθεί και η ποπ σταρ Ριάνα, η οποία συχνά κάνει αναρτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag «#FreePalestine», το οποίο χρησιμοποιεί επίσης, από το 2014 κιόλας, ο τραγουδιστής Ζέιν Μαλίκ.

Η Σουηδέζα τραγουδίστρια Ζάρα Λάρσον προκάλεσε συζητήσεις με το σχόλιό της στο Instagram ότι διεθνώς χρησιμοποιούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν πρόκειται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων. Σάλο προκάλεσε η πορνοστάρ Μία Καλίφα, όταν πήρε το μέρος της Χαμάς, συμβουλεύοντάς τη να βγάζει καλύτερης ποιότητας βίντεο από τις επιθέσεις της για να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό στο διαδίκτυο.

stars291032
Μία Καλίφα

Οσον αφορά το Ισραήλ, στο πλευρό του στάθηκε πρώτη απ’ όλες η κινηματογραφική Wonder Woman Γκαλ Γκαντότ. Η γεννημένη στο Ισραήλ 38χρονη ηθοποιός, που έχει υπηρετήσει δύο χρόνια στον ισραηλινό στρατό, δήλωσε την αμέριστη στήριξή της στη χώρα της, ενώ τόνισε ότι είναι κάθετα αντίθετη με οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια, όπως αυτές των τρομοκρατών της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, όταν εισέβαλαν στο νότιο Ισραήλ.

stars291034
Γκαλ Γκαντότ

Από κοντά και η κωμικός Εϊμι Σούμερ, η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στο Ισραήλ αναδημοσιεύοντας ανάρτηση του Γκάι Οσίρι. Σε αυτήν ο Ισραηλινοαμερικανός μάνατζερ ταλέντων αναδείκνυε τη φρίκη των επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ και καταδίκαζε τη Χαμάς.

stars291035
Εϊμι Σούμερ

Στις αναρτήσεις στα social media του Οσίρι κατέφυγε επίσης η βραβευμένη με Οσκαρ Τζέιμι Λι Κέρτις για να δηλώσει την αλληλεγγύη της στο Ισραήλ, αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα τραγικά γεγονότα στο νότιο Ισραήλ.

stars291036
Τζέιμι Λι Κέρτις

Στην πρώτη γραμμή

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Fauda» του Netflix Λίορ Ραζ δεν περιορίστηκε στο να αναρτά συνεχώς βίντεο και εικόνες από τις θηριωδίες της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ, αλλά από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Μαζί με τον παραγωγό της σειράς Αβι Ισαχάροφ έσπευσε στη Σντερότ για να απεγκλωβίσει ντόπιους που είχαν παγιδευτεί από τρομοκράτες της Χαμάς.

stars291037
Λίορ Ραζ

Με ανάρτησή του ο ποπ σταρ Μπόι Τζορτζ πήρε το μέρος του Ισραήλ, γράφοντας ότι οποιαδήποτε ενέργεια κάνει κακό σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους πρέπει να καταδικάζεται. Οσον αφορά την Κάιλι Τζένερ, αρχικά εξέφρασε στο Instagram την αμέριστη στήριξή της στο Ισραήλ, ωστόσο λίγο αργότερα έκανε πίσω και «κατέβασε» την ανάρτησή της, μετά τις έντονες αντιδράσεις των followers της.

stars291038
Κάιλι Τζένερ

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...