Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μάθιου Πέρι: Από τη λάμψη στην θρυλική σειρά στο σκοτάδι

Που να βρω ένα «φιλαράκι»

«Προδομένος» από την ταλαιπωρημένη καρδιά του έφυγε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάθιου Πέρι που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τον χαρακτήρα του σαρκαστικού Τσάντλερ στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο τζακούζι του σπιτιού του, καθώς φαίνεται ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς και πνίγηκε.

Photo shared by Matthew Perry on December 15 2022 tagging @iamjhud and @jenniferhudsonshow. 1

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η αστυνομία του Λος Αντζελες, που ερεύνησε το σπίτι του ηθοποιού στο Λος Αντζελες, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδινε επί δεκαετίες με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και τα προβλήματα υγείας που απέκτησε από τις εξαρτήσεις και τον έφεραν δύο φορές «αγκαλιά» με τον θάνατο, άφησε να διαρρεύσει, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ότι στον χώρο δεν βρέθηκαν ναρκωτικά. Η εξειδικευμένη σε θέματα της σοουμπίζ ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι το πρωί του Σαββάτου ο Τσάντλερ έκανε έντονη σωματική άσκηση παίζοντας για δύο ώρες πίκλμπολ, ένα παιχνίδι με ρακέτες που συνδυάζει το τένις, το πινγκ πονγκ και το μπάντμιντον. Οταν επέστρεψε στο σπίτι του φέρεται ότι ζήτησε από τους βοηθούς του να του κάνουν κάποιες μικροδουλειές εκτός σπιτιού.

Photo shared by Matthew Perry on November 08 2022 tagging @gq and @ryanpfluger

Νεκρός στο τζακούζι

Όταν οι βοηθοί επέστρεψαν, δύο ώρες αργότερα, γύρω στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα, βρήκαν τον Πέρι νεκρό μέσα στο τζακούζι του. Κατά τραγική ειρωνεία πρόκειται για το ίδιο τζακούζι στο οποίο φωτογραφήθηκε χαλαρώνοντας ενώ άκουγε μουσική με ακουστικά στην τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. Η αστυνομία και το υγειονομικό προσωπικό που έσπευσε στο σημείο δεν μπορούσαν παρά να ανακοινώσουν τον θάνατό του, χωρίς να διευκρινίσουν επισήμως τα αίτια. Ωστόσο, πηγές του TMZ αναφέρουν ότι ο Πέρι έπαθε ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν μέσα στο τζακούζι του, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί.

mathiew perry3101031

Καταρρακωμένοι έσπευσαν στο σπίτι του ηθοποιού ο πατέρας του Τζον Μπένετ Πέρι, η μητέρα του Σούζαν και ο θετός πατέρας του Κιθ Μόρισον. Την ίδια ώρα, τα social media άρχισαν να κατακλύζονται από μηνύματα διασήμων που εξέφραζαν την οδύνη τους. Την αρχή από τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» έκανε η Μάγκι Γουίλερ, που υποδύθηκε την ενοχλητική «κοπέλα» του Τζάνις, ενώ ακολούθησαν η «μητέρα» του Μόργκαν Φέρτσαϊλντ και η τηλεοπτική κοπέλα του Τζόι, την οποία «έκλεψε» ο Τζάντλερ «Πάτζετ Μπρούστερ». Τον πόνο τους εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, η Σέλμα Μπλερ, η Σάνεν Ντόχερτι, η Αντέλ, η Ράμερ Γουίλις εκ μέρους και του πατέρα της Μπρους Γουίλις, καθώς και η Ολίβια Μουν, η Μίρα Σορβίνο, ο Τζος Μπρόλιν, η Μέρεντιθ Σάλιντζερ και ο Ουέντελ Πιρς.

Ο Πέρι λοιπόν αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο, κάτι που είχαν καταφέρει για χάρη του οι γιατροί, όπως είχε αποκάλυψει πέρυσι ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του «Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing». Το 2019 τρύπησε το παχύ έντερό του από τις καταχρήσεις και έμεινε σε κώμα για δύο εβδομάδες, με τους γιατρούς να του δίνουν μόλις 2% πιθανότητες να ζήσει. Τη δεύτερη φορά, δύο χρόνια αργότερα είχε πάει σε κέντρο απεξάρτησης στην Ελβετία, όπου η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά όταν οι γιατροί τού έδωσαν ισχυρό υπνωτικό χάπι, το οποίο έκανε αλληλεπίδραση με χάπια που είχε πάρει μόνος του. Οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή κάνοντάς του τόσο πολύ δυνατά τις μαλάξεις, που του έσπασαν εννιά πλευρά.

mathiew perry310103

Στην αυτοβιογραφία του ο Πέρι αποκάλυψε ότι ήπιε αλκοόλ για πρώτη φορά στα 14 του χρόνια και ότι στα 18 του έπινε σχεδόν καθημερινά, ενώ στα 21 του ήταν πολύ κοντά στο όριο του αλκοολισμού. Το 1996, όπως έγραψε, πήγε στο Λας Βέγκας για να γυρίσει την αισθηματική κωμωδία «When Fools Rush I» με τη Σάλμα Χάγιεκ, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με τζετ σκι. Για να αντιμετωπίσει τον πόνο οι γιατροί τού χορήγησαν οπιοειδή παυσίπονα, τα οποία προκαλούν εξάρτηση, και από τότε ο Πέρι δεν μπορούσε να κόψει τα αναλγητικά χάπια και έφτασε στο σημείο, όπως εξομολογήθηκε, να παίρνει 55 τέτοια χάπια την ημέρα.

Οι γυναίκες σταρ που πέρασαν από τη ζωή του

Κατά περίεργη σύμπτωση, ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία ήταν μία από τις πολλές σταρ που υπέκυψαν στη γοητεία του. Γνωστός γυναικοκατακτητής, ο Πέρι τα έφτιαξε με τη Ρόμπερτς το 1996, μετά το επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» στο οποίο η «Pretty woman» έκανε guest star εμφάνιση. Ο έρωτάς τους ήταν παθιασμένος και μάλιστα η Ρόμπερτς τον παρουσίασε στους γονείς της, αλλά δύο μήνες αργότερα όλα τελείωσαν, όταν ο Πέρι τη χώρισε λόγω της ανασφάλειας που ένιωθε. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην αυτοβιογραφία του, ζούσε με τον φόβο ότι η Ρόμπερτς θα τον χώριζε διότι ο ίδιος ένιωθε ότι του έπεφτε «πολλή», οπότε αποφάσισε «να τη χωρίσει πρώτος», ραγίζοντας την καρδιά της.

mathiew perry3101032
Τζούλια Ρόμπερτς

Με την Γκουίνεθ Πάλτροου ο Πέρι είχε ζήσει στιγμές πάθους για λίγα λεπτά, δύο χρόνια νωρίτερα. Το καλοκαίρι του 1994, λίγο καιρό προτού προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια», ο Τσάντλερ κλείστηκε σε μια ντουλάπα με την Πάλτροου, όπου φιλήθηκαν με πάθος, πάντα σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του. Το 2007, δε, βγήκε ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ, αν και ως τζέντλεμαν απέφυγε να δώσει στο βιβλίο του λεπτομέρειες για το πώς κατέληξε. Το μόνο που έγραψε ήταν ότι η Ντίαζ, η οποία μόλις είχε χωρίσει από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, έγινε «τύφλα» στο μεθύσι και τον χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο.

mathiew perry3101033
Γκουίνεθ Πάλτροου

Ανάμεσα στις «κατακτήσεις» του Πέρι είναι η Γιασμίν Μπλιθ, με την οποία «τα είχε» το 1995 όταν η Μπλιθ πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Baywatch» δίπλα στον Ντέιβιντ Χάσελχοφ. Επίσης, η Τρίσια Φίσερ, ετεροθαλής αδερφή της Κέρι Φίσερ, με την οποία τα έφτιαξε πρώτα όταν ήταν 18 ετών και στη συνέχεια όταν «Τα Φιλαράκια» γνώριζαν μεγάλη επιτυχία, καθώς και η ηθοποιός Λίζι Κάπλαν, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2006 μέχρι το 2012.

Οι αριθμοί των παραισθήσεων ζαλίζουν:

6.000 επισκέψεις στους Ανώνυμους Αλκοολικούς για να κόψει το αλκοόλ, έκανε μέχρι τα 54 του χρόνια.

15 φορές μπήκε σε κέντρα απεξάρτησης για να απαλλαγεί από τον εθισμό του στα οπιοειδή παυσίπονα χάπια.

65 προγράμματα αποτοξίνωσης δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

8.500.000 ευρώ ξόδεψε για να γλιτώσει από τους «δαίμονες» των εξαρτήσεών του.

12 χειρουργικές επεμβάσεις έκανε προκειμένου οι γιατροί να του σώσουν τη ζωή.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...