Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Μάθιου Πέρι: Το… κόλλημα του με τον άνθρωπο-νυχτερίδα!

Η μοναξιά που βίωνε και οι τελευταίες αναρτήσεις του για τον σούπερ ήρωα

Αινιγματική εμμονή με τον Μπάτμαν είχε ο Μάθιου Πέρι και μάλιστα οι επτά τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram είχαν να κάνουν με τον πιο μοναχικό από όλους τους σούπερ ήρωες, την ώρα που άνθρωποι από τον κύκλο του υποστηρίζουν ότι ο τηλεοπτικός Τσάντλερ από «Τα Φιλαράκια» πέθανε μέσα στη μοναξιά.

mathiew perry311033
O «Tσάντλερ» με καπέλο του αγαπημένου του ήρωα

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Πηγές της «Daily Mail» υποστηρίζουν ότι ο Πέρι αναζητούσε εναγωνίως σύζυγο, καθώς το όνειρό του ήταν να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει τουλάχιστον δύο παιδιά. Ηθελε διακαώς να γίνει πατέρας και δεν τον ένοιαζε αν θα ήταν βιολογικά παιδιά του ή αν θα τα υιοθετούσε, καθώς ο ίδιος ήταν πολύ δεμένος με τον θετό πατέρα του.

Παρότι έψαχνε απεγνωσμένα για σύντροφο, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν μόνος του και μάλιστα, σαν να ήθελε να αναδείξει ότι βίωνε τη μοναξιά του Μπάτμαν, είχε γεμίσει το προφίλ του στο Instagram με παραπομπές στον σούπερ ήρωα. Σε αυτές, μεταξύ των οποίων και η τελευταία της ζωής του, αποκαλούσε τον εαυτό του «Μάτμαν», παραφράζοντας το Μπάτμαν με το δικό του χαϊδευτικό όνομα «Ματ».

mathiew perry311032
Διακοσμητικά και αξεσουάρ με τον άνθρωπο-νυχτερίδα

Στις τελευταίες επτά αναρτήσεις του μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι είχε δημιουργήσει το έμβλημα του Μπάτμαν με το σχήμα της νυχτερίδας στον πάτο της πισίνας του, δίπλα από το τζακούζι στο οποίο βρέθηκε πνιγμένος έπειτα από πιθανή ανακοπή καρδιάς. Μεταξύ άλλων, το έμβλημα του Μπάτμαν είχε σχεδιάσει πάνω σε κολοκύθα, ενώ κάτω από τη φωτογραφία ο ίδιος ρώτησε αινιγματικά τους followers του «Καταλαβαίνεις τι εννοώ;». Στην προτελευταία ανάρτησή του σχολίασε: «Το φως του φεγγαριού είναι πολύ ωραίο, καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να σας πω; – Είμαι ο Mattman» σε σύντομο βίντεο που έδειχνε το φεγγάρι στον νυχτερινό ουρανό.

mathiew perry311031
Το σαλόνι του… Μπάτμαν

Από την άλλη, πηγή του αμερικανικού περιοδικού «People» υποστήριξε ότι ο Μάθιου Πέρι απλώς «έκανε πλάκα» με τις αναρτήσεις για τον Μπάτμαν και ήταν «απίστευτα ευτυχισμένος στη ζωή του».

Τα «Φιλαράκια» ετοιμάζουν ανακοίνωση

Τον λόγο που τα πιο στενά «Φιλαράκια» του Μάθιου Πέρι εξαφανίστηκαν από προσώπου γης τα πρώτα 24ωρα μετά τον θάνατό του, την ώρα που ακόμη και «δευτερότριτοι» χαρακτήρες της σειράς εξέφραζαν την οδύνη τους, αποκαλύπτει αμερικανική εφημερίδα.

mathiew perry310103

Η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ ΛεΜπλανκ και η Λίζα Κούντροου δεν έκαναν αναρτήσεις στα social media αμέσως μετά την είδηση ότι το Σάββατο ο Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Αντζελες, διότι «ήταν σε κατάσταση σοκ», σύμφωνα με την Page Six της εφημερίδας «New York Post». Οι πέντε συμπρωταγωνιστές του Πέρι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο ηθοποιός που είχαν «σαν να ήταν αδερφός τους» έφυγε από τη ζωή και είναι συντετριμμένοι.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσπαθούν να βρουν το κουράγιο για να βγάλουν κοινή ανακοίνωση για να αποχαιρετήσουν τον Πέρι. Οπως εξηγεί το δημοσίευμα, τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους και είχαν περάσει μαζί τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές. Τονίζει μάλιστα ότι, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Πέρι ήταν σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας των εξαρτήσεών του από το αλκοόλ και τα παυσίπονα οπειοειδή χάπια, εκείνοι τον προστάτευαν και τον φρόντιζαν με αποφασιστικότητα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...