Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ....

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το «φως» που… λύγισε τη Σκορδά

«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μπροστά στις κάμερες την ώρα...

Τσαγκρινού και dj Stephan αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Γάμο και βάφτιση μαζί θέλουν να κάνουν η Ελενα...

Θέση υπέρ του Αποστολόπουλου στην κόντρα του με τον Κονδυλάτο πήρε ο Κυρκόπουλος

«Είναι ντροπή»

«Είναι ντροπή!» δηλώνει στην «Espresso» ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, παίρνοντας θέση υπέρ του Νίκου Αποστολόπουλου στην κόντρα του με τον Περικλή Κονδυλάτο, που «φούντωσε» πρόσφατα, λίγο μετά τον θάνατο της Ματούλας του Κολωνακίου.

kyrkopoulos1113
Ο Νίκος Αποστολόπουλος με τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Από τη μακρινή Κίνα, όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, το διεθνούς φήμης μοντέλο τάσσεται στο πλευρό του εμβληματικού σχεδιαστή, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν. «Ο Νίκος κινείται στα όρια της διανόησης. Εχει συναναστραφεί και είχε στενές σχέσεις με ιστορικές προσωπικότητες του αιώνα μας και για μένα είναι μία εξ αυτών. Είναι αστείο κάποιος να μιλάει για τον Νίκο, τον οποίο μόνο να σεβόμαστε θα έπρεπε!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

«Το να περάσεις ένα απόγευμα μαζί με τον Νίκο είναι σαν σχολείο. Αυτά που μαθαίνεις από εκείνον σχετικά με την τέχνη, τα κρασιά, τα ταξίδια, οι αφηγήσεις του από το παρελθόν και οι συμβουλές του για το μέλλον είναι μαθήματα» συνεχίζει στις δηλώσεις του. «Για μένα είναι ντροπή όλο αυτό που συνέβη, αυτή η επίθεση που δέχτηκε. Καλό είναι κάποιες στιγμές να σιωπούμε και να μην το παίζουμε ξερόλες, ειδικά όταν μιλάει ένας τέτοιος άνθρωπος» καταλήγει το μοντέλο, αφήνοντας αιχμές για τον designer κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτο.

periklis kondylatos1113
Ο Περικλής Κονδυλάτος

Αφορμή για την ακραία διαμάχη ανάμεσα στους δύο άντρες στάθηκε μια τοποθέτηση του σχεδιαστή για τον συνάδελφό του Βασίλη Ζούλια, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια στενός φίλο και συνεργάτης του Περικλή Κονδυλάτου.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ένα post του Ζούλια στα social media για τη Ματούλα, ο Αποστολόπουλος ισχυρίστηκε ότι η εκλιπούσα δεν άντεχε τον συνάδελφό του, και ότι έλεγε τα χειρότερα για εκείνον. Τότε, όμως, αντί να του απαντήσει ο ίδιος ο Ζούλιας, αποφάσισε να το κάνει ο Κονδυλάτος.

«Δεν του φταίει κανείς του κ. Αποστολόπουλου, εάν έχει βρεθεί σε ένα σημείο στην καριέρα του που είναι στα αζήτητα ή που δεν… περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να κάνει την “Κατίνα” και να μας βρίζει» σχολίασε αιχμηρά, αποκαλώντας -μεταξύ άλλων- τον Νίκο Αποστολόπουλο «ψυχικά ασταθή».

Αυτό δεν έμεινε, φυσικά, αναπάντητο από τον σχεδιαστή, που τον απείλησε με μηνύσεις. «Ο Βασίλης τα τελευταία χρόνια που έμπλεξε με αυτόν άλλαξε πάρα πολύ. Τι τον έβγαλε φερέφωνο στη θέση του να μιλάει; Επρεπε εξαρχής να μιλήσει ο ίδιος. Εγώ δεν μίλησα ποτέ προσωπικά γι’ αυτόν. Βγήκε σε αυτά τα βραδινά gala που τον καλούνε και πηγαίνει για να φάει τζάμπα…» σχολίασε υποτιμητικά για τον Περικλή, με τον τελευταίο να σημειώνει σε νέες δηλώσεις του ότι «το επίπεδό του είναι πολύ χαμηλό».

Νέα «μέτωπα» του σχεδιαστή με Νικόλιζα και Μπάρκα

Προτού ακόμη κοπάσει ο θόρυβος της διαμάχης του με τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο Περικλής Κονδυλάτος άνοιξε δύο νέα «μέτωπα» έπειτα από κάποια σχόλια που έκανε στις κάμερες για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

periklis kondylatos o ekpaideytis toy survivor

«Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες που να μας δείχνουν ότι το πρότυπο είναι μία γυναίκα 100 κιλά που τα… πετάει έξω και χορεύει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής κοσμημάτων, και έλαβε «πληρωμένες» απαντήσεις από την Εβελίνα Νικόλιζα και τη Δανάη Μπάρκα.

«Δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά. Λογικά θα έχει και μία ξαδέρφη με παραπάνω κιλά. “Αρκεί να μην προκαλούν”. Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι. Κανένας δεν προσπαθεί να επιβάλει τα κιλά του επειδή τολμάει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να φοράει ό,τι θέλει. Λογικά δεν έχει ακούσει τη λέξη “συμπερίληψη”. Φαν φακτ που θα τον σοκάρει: Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες» έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα σε story της στο Instagram, που όμως αργότερα διέγραψε.

«Το τι είναι υγιές και τι δεν είναι το ξέρουν οι γιατροί μας. Κανένας άλλος. Δηλαδή, αν εγώ που έχω παραπάνω κιλά φέρω ένα χαρτί γιατρού που δείχνει ότι οι εξετάσεις μου είναι καταπληκτικές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό» σχολίασε από την πλευρά της μέσω της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...