Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Έξαλλη η Δανάη Μπάρκα με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Όχι απλά θα διαφωνήσω, θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική»

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε μέσω της εκπομπής της λόγω των δηλώσεων που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου». Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς επιτέθηκε στις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά.

kondylatos

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε πως: «Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη. Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε. Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».

danai mparka110290

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου ξέσπασε λέγοντας: «Δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις. Σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιες δηλώσεις. Από την άλλη είπαμε ότι αν δεν τα συζητάμε τα πράγματα και δεν διαχωρίζουμε τη θέση μας και τα αφήνουμε να πολλαπλασιάζονται… Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν δηλώσεις απλά γιατί είναι αιχμηρές, ξέρουν ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή και επειδή αυτόν τον καιρό ο καθένας με τη δουλειά του μπορεί να μην αναπαράγεται, να βρίσκει άλλους τρόπους για να αναπαραχθεί.

mparka90875

Όχι απλά θα διαφωνήσω, θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει ο οποιοσδήποτε να κρίνει ή να σχολιάζει ή να δημιουργεί αυτή την τάση… Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν οι γιατροί μας, δεν το ξέρει κανένας άλλος. Αν εγώ φέρω ένα χαρτί γιατρού, που όντως οι εξετάσεις μου είναι καλές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό. Οι άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να “ταμπελιάζουν” τους ανθρώπους με το υγιεινό και το ανθυγιεινό. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ίσα ίσα που είναι εκπληκτικό που πλέον οι διαφημίσεις και μπράβο στις εταιρίες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι εκεί έξω δεν είναι μόνο 60-90-60».

mparka91085

«Υπάρχουν κορίτσια που μου έχουν στείλει μήνυμα ότι “πρώτη φορά έβαλα μαγιό”. Δεν μπορούμε να γεννιόμαστε σε έναν τόπο και να μην μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας, γιατί κάποιος βγαίνει και λέει “πώς είσαι έτσι, βάλε την κοιλιά σου μέσα”. Δεν γίνεται με τόσα προβλήματα που υπάρχουν, να δημιουργούμε έξτρα προβλήματα αυτοπεποίθησης, αμφισβήτησης και στο πώς είμαστε στην εμφάνισή μας» συμπλήρωσε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...