Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Στην άκρη της Γης» με την υπέροχη φωνή της Θωμάης Απέργη

Η Θωμαή Απέργη κάνει δυναμική δισκογραφική επιστροφή και ταξιδεύει...

Θλιμμένη πριγκίπισσα Σίσσυ η Γκερέκου

Τη θλιμμένη πριγκίπισσα Σίσσυ θα ενσαρκώσει η Αντζελα Γκερέκου...

Απίστευτη η ωριμότητα του 5χρονου αγοριού που το ξέχασαν ο οδηγός και...

Η αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και η ωριμότητα που επέδειξε ένα...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ο Ψινάκης έκανε άνω κάτω το «J2US» όταν είδε τον Ιαν Στρατή και θυμήθηκε την κόντρα του με τη Μαίρη Συνατσάκη

Το περιστατικό με τη Λιόλιου, οι ατάκες για το #ΜeΤoo και η παρέμβαση του Κοκλώνη

Της το «κράταγε», φαίνεται, από το 2022. Ετσι, το βράδυ του Σαββάτου ο Ηλίας Ψινάκης βρήκε την ευκαιρία να «κράξει» (μέσω αντιπροσώπου!) τη Μαίρη Συνατσάκη στο «J2US» και, μάλιστα, σε «ζωντανή» μετάδοση!

psinakis290443
Mαίρη Συνατσάκη

Ο γνωστός μάνατζερ, που βρέθηκε εκτάκτως στο show του Νίκου Κοκλώνη ως guest κριτής (λόγω της απουσίας της Δέσποινας Βανδή στην Αυστραλία), εξαπέλυσε τα «βέλη» του στη δημοφιλή ΥouΤuber αμέσως μετά την εμφάνιση του συντρόφου της Iαν Στρατή επί σκηνής μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής, γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους, από τότε με το #MeToo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου, είμαι φαν σας» ήταν τα λόγια του Ηλία Ψινάκη.

Ο Iαν Στρατής αντέδρασε με ένα «παγωμένο» χαμόγελο, ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδειξε να ξαφνιάζεται. Στη συνέχεια οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν στα backstage με την Κατερίνα Στικούδη και τότε η Πηνελόπη δεν άντεξε και είπε: «Είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το #MeToo, για να μη συμπαθούμε κάποιον!»

psinakis29044
Εκνευρισμένοι οι Στικούδη, Αναστασοπούλου και Στρατής

Ακούγοντας το σχόλιο της ηθοποιού ο Νίκος Κοκλώνης, που προφανώς δεν περίμενε την αναφορά του καλεσμένου του στη Μαίρη Συνατσάκη, πήρε τον λόγο και επισήμανε ότι όλοι στέκονται δίπλα στα θύματα και πως κανείς δεν θα έπρεπε να υποβιβάζει το #MeToo. Διευκρίνισε, δε, πως η κουβέντα τους αφορούσε το συγκεκριμένο περιστατικό, και όχι όλο το κίνημα. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης, απευθυνόμενος στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ξέσπασε.

«Κυρία Αναστασοπούλου, με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το #MeToo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες, αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Hμασταν στο ‘‘X-Factor’’ και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω -συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου– και καλά το σουτιέν της και αμέσως την άλλη ημέρα η σύζυγος του κυρίου Στρατή -δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα- άρχισε ένα #MeToo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Και εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι “ψημένος”. Oμως, η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε, γιατί όλοι τής την είχαν… πέσει με την επέμβαση της κυρίας αυτής. Το #ΜeΤοο είναι πολύ καλό, αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν δυο ρουχαλάκια το εκμεταλλεύονται!»

psinakis290441
Ηλίας Ψινάκης

«Δεν ήταν σαφές. Αν έχουμε διαφορά με κάποιον, το λύνουμε επί προσωπικού» σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με τον Iαν Στρατή δίπλα της να συμπληρώνει: «Και όχι στην τηλεόραση». Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε την επόμενη μέρα μέσα από τα προσωπικά της social media.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δύο πράγματα εξίσου προφανή και τα δύο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ. Ψινάκη απέναντι στην κυρία Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει, απλώς γκουγκλάροντας “Ψινάκη – Λιόλιου”. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης -αν υπήρξε- δεν ακυρώνει την πράξη. Ενας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα, και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες, φαντάζομαι, είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι, λοιπόν, πως, αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές πως, αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή» σχολίασε σκληρά μέσω της ανάρτησής της η ΥouΤuber και επιχειρηματίας, η οποία είχε στηλιτεύσει έντονα την κίνησή του να κατεβάσει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου live στο «X-Factor».

psinakis290442
Ιαν Στρατής και Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο «J2US»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...