Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Μαχαιροβγάλτης θαμώνας σκόρπισε τον θάνατο έξω από το μαγαζί όπου εμφανίζονται οι Απέργης και Μαλού

Live με... αίμα

Τις συνθήκες και κυρίως τους δράστες της ένοπλης συμπλοκής με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες έξω από το νυχτερινό κέντρο Cabaret, στο Μαρούσι, αναζητούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καθώς οι εμπλεκόμενοι δεν δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν με τις Αρχές.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ολα άρχισαν όταν στο Cabaret, στη λεωφόρο Κηφισίας 10-12, είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμά του ο Νίκος Απέργης, ενώ στη σκηνή βρισκόταν η τραγουδίστρια Μαλού. Εξω από το κέντρο βγήκαν, άγνωστο για ποιο λόγο, δράστης και θύμα με τις παρέες τους προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

malou290442

Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δύο πλευρές των νεαρών γνωρίζονταν, αλλά για κάποιο λόγο συνεπλάκησαν. Από τα έως τώρα ευρήματα εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 23χρονος, ο οποίος οπλοφορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, να επιχείρησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του, ωστόσο δεν πυροβόλησε, καθώς κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό, πιθανώς από εμπλοκή του όπλου, το οποίο απέβαλε τη σφαίρα από τη θαλάμη.

Ο δράστης πάνω στη συμπλοκή πρόλαβε και κάρφωσε με μαχαίρι στον λαιμό τον 23χρονο και πάνω στην αναμπουμπούλα τράπηκε σε φυγή, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία δεν είναι μακριά από την ταυτοποίησή του. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο που παρέλαβε το νεαρό θύμα, αιμόφυρτο και χωρίς αισθήσεις, όμως κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Επίσης, ακόμα δύο άτομα τραυματίστηκαν. Ο ένας, 26 χρόνων, στρατιώτης, φέρει τραύμα στην κοιλιά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, και ο άλλος, ηλικίας 23 ετών, έχει δεχτεί μαχαιριά στην ωμοπλάτη. Ο τελευταίος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όμως δεν εφημέρευε, και κατέληξε στον «Ερυθρό Σταυρό». Οπως ισχυρίστηκε, σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει, όμως είναι αρνητικός και καθόλου συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Από την αυτοψία που έκαναν στη σκηνή του αίματος οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε γλάστρα μια σφαίρα και ένα πιστόλι, που έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή βαλλιστική εξέταση. Η υπόθεση είναι πολύ μπερδεμένη, όμως κάποια στοιχεία δείχνουν ότι, πέρα από το θύμα που είχε πιστόλι, τουλάχιστον δύο άτομα από τις δύο παρέες χρησιμοποίησαν μαχαίρια. Μάρτυρας που βρισκόταν στο κέντρο περιέγραψε: «Είδα αίματα γύρω από το μαγαζί, περίπου 70 μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε η δολοφονία. Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν μας άφηνε η Αστυνομία να βγούμε από το μαγαζί. Μας είχαν όλους μέσα στο μαγαζί, γιατί πίστευαν πως ο δράστης κρύφτηκε στο μαγαζί. Υστερα από μισή ώρα μάς άφησαν να βγούμε, ενώ μας περνούσαν από σκάνερ».

malou290441

Η τραγουδίστρια Μαλού, σε ερώτηση για το ένοπλο επεισόδιο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, ανέφερε: «Τραγουδούσα εκείνη την ώρα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν διακόπηκε το πρόγραμμα. Οταν βγήκα έξω, είδα την Αστυνομία και έμαθα για το περιστατικό». Για τις συνθήκες και τα ακριβή γεγονότα οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει βίντεο από κάμερες, αναμένονται οι καταθέσεις των δύο τραυματιών, ενώ μεταφέρθηκαν για να καταθέσουν για το φονικό εννέα άτομα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...