Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Εμφύλιος» τέλος για την Αντζελα και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη

Η Αντζελα Δημητρίου «τα ξαναβρήκε» με την κόρη της...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

«Τελικά, υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο»

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που δόθηκε στα media το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα στέκια της showbiz, ωστόσο, φαίνεται πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περνούσαν κρίση στη σχέση τους από πολύ νωρίτερα και προσπαθούσαν να την ξεπεράσουν.

oikonomakou29044
Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου

Σε μια εξομολογητική συνέντευξή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2023, η ηθοποιός είχε μοιραστεί λεπτομέρειες για τις δύσκολες στιγμές στον έγγαμο βίο της με τον επιχειρηματία. «Περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και έπειτα από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Εβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα, και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας. Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς και νομίζω και μετά και με τη σχέση μας. Δεν γίνεται αλλιώς πια… Νομίζω δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, που πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση» είχε πει χαρακτηριστικά, δίνοντας από τότε ένα σημάδι ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν πήγαιναν τόσο καλά. Οπως είχε παραδεχτεί, μάλιστα, η ίδια, με τον Φίλιππο είχαν επισκεφθεί και σύμβουλο γάμου.

oikonomakou290441
Στιγμιότυπο από τον γάμο του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου στη Μύκονο

«Βοηθάει πολύ η θεραπεία ζευγαριών. Θεωρώ ότι στηρίζει μια σχέση αυτό το πράγμα και το χρειάζεται πολύς κόσμος. Πρέπει να το θέλεις πολύ, πρέπει να προσπαθείς πολύ, πρέπει να το αγαπάς, πρέπει να αγαπάς τον άλλον και τη σχέση σου και την οικογένειά σου και να θες να στηρίξεις μια οικογένεια ενωμένη. Γιατί το να είσαι οικογένεια και να ζεις σε ένα σπίτι και απλά να συνυπάρχεις δεν έχει κανένα νόημα, για τα παιδιά ίσως είναι και χειρότερο, εγώ πιστεύω» είχε συμπληρώσει τότε η ηθοποιός, με τα λόγια της να δείχνουν σήμερα πως το πρώην, πλέον, ζευγάρι, το… πάλεψε να γλιτώσει το διαζύγιο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη, ο Φίλιππος Μιχόπουλος, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, την ημέρα των γενεθλίων της Αθηνάς Οικονομάκου, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της με θερμές ευχές. «Χρόνια πολλά στην πιο συγκλονιστική, ακατέργαστη αγάπη μου!» είχε γράψει ο επιχειρηματίας στο post, που δεν πρόδιδε σε καμία περίπτωση ότι το ζευγάρι όδευε ολοταχώς προς το τέλος της δεκαετούς πορείας του. Ωστόσο, όταν έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου τους, ο ίδιος διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση και κατόπιν έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό του.

oikonomakou26044
Ρομαντικό «κλικ» από τον γάμο τους

Στο μεταξύ η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε το status της προσωπικής της ζωής στο Instagram, αφαιρώντας το όνομα του πρώην συζύγου της από το προφίλ της. Η ίδια, πάντως, δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τα αρνητικά σχόλια στα social media, με αρκετούς χρήστες να την ειρωνεύονται για τη fake δημόσια εικόνα που παρουσίαζε μέχρι πρότινος για τα προσωπικά της. «Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον Παράδεισο» της έγραψε κάποιος. «Ολα για το θεαθήναι» σχολίασε άλλος. «Τουλάχιστον τώρα δεν θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δεν σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε ένας τρίτος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...