Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Σε κάθειρξη 45 ετών γνωστός νομικός των Αθηνών για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικων αδελφών 9 και 11 χρόνων

Δικηγόρος με «δίψα» για άγουρα κορμιά!

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε κάθειρξη 45 (!) ετών, χωρίς ελαφρυντικά, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδελφών, ηλικίας 9 και 11 χρόνων!

Ο 64χρονος δικηγόρος παιδεραστής Α.Κ., ο οποίος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για παιδική πορνογραφία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος της ανήλικης -τότε- Αρετής Παληού, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την καταγγελία εις βάρος του, καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη, καθώς και για παιδική πορνογραφία.

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης που εξύφαναν οι γονείς των ανήλικων θυμάτων προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα, ισχυρισμός που δεν δέχτηκαν οι δικαστές και οι ένορκοι του δικαστηρίου, οι οποίοι τον έκριναν ομόφωνα ένοχο έπειτα από 25 συνεδριάσεις.

dikigoros29044
Ο δικηγόρος Α.Κ.

Στο άκουσμα της απόφασης ο 64χρονος ζήτησε από το δικαστήριο να χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, αίτημα που όμως απέρριψε το δικαστήριο, με συνέπεια λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου να μεταφερθεί στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου επρόκειτο να κρατηθεί έως ότου οδηγηθεί στις φυλακές. Ο 64χρονος αναμένεται να καθίσει εκ νέου στο εδώλιο με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου, σε ασέλγεια στις 13 Μαΐου, για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης με θύμα την Αρετή Παληού.

Η 25χρονη -σήμερα- κοπέλα, η οποία αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για την τραυματική εμπειρία που βίωσε με αφορμή τις αποκαλύψεις που είδαν το φως για τον πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε καταγγείλει δημόσια ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης από τον καταδικασμένο δικηγόρο των Αθηνών σε ηλικία μόλις 14 χρόνων! Οπως είχε πει η νεαρή κοπέλα, ο 56χρονος τότε, δήθεν υπερασπιστής των αδύναμων που επιζητούν δικαιοσύνη, δεν είχε διστάσει να προωθήσει στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της, που έφτασαν να γίνουν μοχλός πίεσης στα χέρια αγνώστων.

dikigoros290441

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η 25χρονη, ο διεστραμμένος δικηγόρος, που διψούσε για άγουρα κορμιά, την προσέγγισε ερωτικά το 2014, ενώ διατηρούσε σχέση με τη θεία της. «Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μας έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ, ως παιδί, αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε πρώτη φορά σεξουαλικά» είχε πει η 25χρονη, συμπληρώνοντας πως ο 56χρονος τότε δικηγόρος δεν είχε διστάσει να της προτείνει να συνευρεθούν σεξουαλικά και με άλλα άτομα. Προχώρησε δε στη διαρροή στο διαδίκτυο γυμνών φωτογραφιών της ως μέσο πίεσης για να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Μάλιστα, κάποιες από αυτές έπεσαν στα χέρια ασυνείδητων, οι οποίοι με τη σειρά τους άρχισαν να την απειλούν και να την εκβιάζουν!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

«Zούλας travel» στη Eurovision! – Ο πρόεδρος της ΕΡΤ και η σύμβουλός του για… weekend στο Μάλμε!

Τα παρατράγουδα με την ελληνική αποστολή στη Eurovision καλά...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...