Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Κάνιε Γουέστ: Ο εκκεντρικός ράπερ σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο...

Ο «θεοσεβούμενος» Κάνιε Γουέστ που κυκλοφορούσε τραγούδι με τίτλο...

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Ο πλειστηριασμός της πολυτελούς βίλας των Γιώργου Γλου – Μαρίας Τριαντοπούλου κατέληξε για πέμπτη φορά άγονος

«Κάστρο» χωρίς... μνηστήρα!

Χωρίς… μνηστήρα έμεινε για ακόμα μία φορά η πολυτελής βίλα του Γιώργου Γλου και της Μαρίας Τριαντοπούλου στην Καστέλα, καθώς ο χθεσινός πλειστηριασμός -πέμπτος κατά σειρά- κατέληξε άγονος, παρόλο που είχε σχηματιστεί «οριστικοποιημένη λίστα συμμετοχών», κάτι που προϊδέαζε ότι θα υπήρχαν κάποια «χτυπήματα»!

glou2113
Μαρία Τριαντοπούλου και Γιώργος Γλου

Μετά τη νέα εξέλιξη το πολυτελές ακίνητο, που ο τοπικός Τύπος συνήθιζε να αποκαλεί «κάστρο», θα συνεχίσει την πορεία του -που μετρά ήδη ενάμιση χρόνο- στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Το υπερπολυτελές ακίνητο του Γιώργου Γλου και της συζύγου του Μαρίας Τριαντοπούλου πρωτοβγήκε στο «σφυρί» στις 23 Φεβρουαρίου 2022 και, κατόπιν, στις 28 Ιουλίου 2022, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 3.300.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί ενδιαφερόμενος.

ADERFIA GLOU11131
Εξωτερική άποψη της βίλας στην Καστέλα

Ο τρίτος πλειστηριασμός προγραμματίστηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2022, με τιμή εκκίνησης τα 2.640.000 ευρώ για το 100% (σ.σ.: 1.320.000 ευρώ για το 50% της πλήρους κυριότητας εκάστου των οφειλετών), δηλαδή κατά 20% μειωμένο σε σχέση με την αρχική τιμή. Ωστόσο, τέθηκε σε αναστολή, πιθανότατα λόγω του παρασκηνιακού ενδιαφέροντος κάποιου υποψήφιου αγοραστή, το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε.

Το αποτέλεσμα ήταν η βίλα να ανέβει ξανά στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στις 12 Ιουλίου 2023, με την τιμή εκκίνησης να επανέρχεται στα 3.300.000 ευρώ. Και τότε, όμως, ο πλειστηριασμός είχε κηρυχθεί άγονος. Χθες έγινε ακόμα μία προσπάθεια εκπλειστηριασμού του ακινήτου, που έπεσε στο κενό, καθώς ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε «ελλείψει πλειοδοτών».

Στην Καστέλα

Αντίθετα, η βίλα του αδελφού του Γιώργου Γλου, Αντώνη, που βρίσκεται επίσης στην Καστέλα, άλλαξε χέρια στις 29 Οκτωβρίου 2021, με μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης. Συγκεκριμένα, η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 950.400 ευρώ και η κατακύρωση έγινε στο ποσό των 950.401 ευρώ. Το ακίνητο του Γιώργου Γλου, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του –όπως και ο αδελφός του– με την αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης – υπόδησης «Glou», που τους κληροδότησε ο πατέρας τους και «γενάρχης» της επιχειρηματικής δυναστείας του Πειραιά, Δημήτρης, βρίσκεται πάνω στην παραλιακή λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου και διαθέτει υπόγειο και κλειστό χώρο στάθμευσης.

Πρόκειται για μονοκατοικία τεσσάρων επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 699,99 τετραγωνικών μέτρων και, σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, «η οικοδομή αυτή είναι συμβατικής κατασκευής με φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα και οργανισμό πλήρωσης από οπτοπλινθοδομή». Παράλληλα, τονίζεται ότι «έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά, όπως πέτρα και μάρμαρο, είναι καλής αισθητικής, ενώ διαθέτει θέα προς τη θάλασσα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...