Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

Χριστίνα Μιχαηλίδη: Δάκρυα για την καλλονή των 80s και των 90s

Πέταξε στη γειτονιά των αγγέλων μόλις στα 58 της χρόνια

Υπόδειγμα κόρης, αδελφής και μάνας, η Χριστίνα Μιχαηλίδη, από τις ωραιότερες, πιο καλόψυχες και πιο chic γυναίκες της παλιάς αριστοκρατικής Αθήνας, πέταξε στη γειτονιά των αγγέλων μόλις στα 58 της χρόνια.

Η οικογένειά της, με τραγικές φιγούρες τη μητέρα της, την αδελφή της και τη μοναχοκόρη της, την αποχαιρέτησαν στην τελευταία της κατοικία στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς, παρουσία των εκατοντάδων πιστών της φίλων.

Χαρακτηριστικά, ο designer Βασίλης Ζούλιας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Και σήμερα σε χαιρετήσαμε στο τελευταίο σου ταξίδι, αγαπημένη μας Χριστίνα. Ησουν special case και θα παραμείνεις πάντα στην καρδιά μας σαν κάποια που έζησε αμέτρητες ζωές σε μία…» Εκτός από τους λατρεμένους της φίλους, όπως ο Χρήστος Παπαζής, ο Μηνάς Γκούμας, ο Ηλίας και ο Στέφανος Σκούρτης, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν την απώλειά της, τη Χριστίνα αγαπούσαν ακόμα και όσοι την είχαν συναντήσει μία και μοναδική στιγμή στη ζωή τους! Γιατί ήταν αγνή και αληθινή, με μια ευγενική και τεράστια αγκαλιά για όλους, και δίκαια ο χαμός της σκόρπισε πόνο και θλίψη.

Εξαιρετικός και γενναιόδωρος άνθρωπος, «η καλύτερη μάνα», όπως μου αναφέρουν όσοι τη γνώριζαν καλά, πολύτιμη ψυχή, με καλλιέργεια, μόρφωση, υψηλή αισθητική και ένα ζεστό, ντροπαλό χαμόγελο γεμάτο ευγένεια για τους πάντες, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης και κοινωνικής θέσης.

«Είναι μεγάλη αδικία…» δηλώνουν στην «Espresso» αποκλειστικά, συγκινημένοι, οι φίλοι της για την πανέμορφη γυναίκα με το απίστευτο γούστο. Πολίτης του κόσμου, γόνος παλιάς οικογένειας, θυγατέρα του βιομηχάνου Στέλιου Μιχαηλίδη, ιδρυτή της κλωστοϋφαντουργίας στη Θήβα, του κολοσσού των 70s, με δύο γάμους και δύο διαζύγια -με τους Γιώργο Ρήγα και Νίκο Χείρα-, με σπίτια στο Λονδίνο, στις ΗΠΑ και στο Πόρτο Χέλι, η Χριστίνα Μιχαηλίδη άφησε εποχή με τα καλέσματά της, τα ανέμελα χρόνια των 90s, στην ιστορική βίλα Μιχαηλίδη με τον κήπο των 2,5 στρεμμάτων στο Π. Ψυχικό.

Πριν από μερικά χρόνια τη βίλα αγόρασαν ο εφοπλιστής Φίλιππος Λαιμός και η σύζυγός του Μαριάννα Γουλανδρή για να στεγάσουν τα όνειρά τους. Μια ξαφνική και απρόσμενη επιπλοκή στην υγεία της, στην προσωπική μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα για την υγεία της, είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα πολύ ευαίσθητο και μοναχικό πλάσμα, που τα μόνα που αναζητούσε, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά παλιός της φίλος, ήταν η αγάπη, η τρυφερότητα και η εσωτερική γαλήνη. Ευχόμαστε να τα βρήκε στη γειτονιά των αγγέλων όπου ταξίδεψε…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...