Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν κάναμε την ερωτική σκηνή γιατί ήταν ιδρωμένη και μύριζε»

«Τους συμφέρει μάλλον το Σοι να παίζει σε επαναλήψεις»

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σειρά «Το σόι σου» όπου πρωταγωνιστούσε, στα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στην καλλιτεχνική του πορεία, στις ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει αλλά και στην απώλεια της μητέρας του.

GIANNOPOULOS

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στις επαναλήψεις της σειράς «Το σόι σου» αλλά και στα ευτράπελα που του έχουν συμβεί με θαυμαστές του: «Τους συμφέρει μάλλον το Σοι να παίζει σε επαναλήψεις γιατί δεν παίρνουμε σχεδόν τίποτα σε χρήματα από τις επαναλήψεις.

giannopoylos1 Διαβάζουν όλοι κάθε χρόνο ότι το Σοι θα ξαναγίνει αλλά δεν γίνεται ποτέ. Με έχει φέρει πολλές φορές θαυμάστρια σε δύσκολη θέση αλλά το ξεπερνάω. Φέτος στην Καλαμάτα ήρθε μια κοπέλα μέσα στη θάλασσα με χαρτί και στυλό για να της υπογράψω αυτόγραφο. Την είδα που ψιλοθύμωσε επειδή δεν της έδωσα αυτόγραφο γιατί ήμουν μέσα στο νερό. Οπότε βγήκα και ζήτησα συγγνώμη. Δε μου αρέσει να δυσαρεστείται ο κόσμος».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει: «Πριν κάποια χρόνια μια συνάδελφος ήταν ιδρωμένη, κάπως μύριζε, και δεν μπόρεσα να κάνω την ερωτική σκηνή. Έχω κάνει ερωτικές σκηνές με μεγάλα ονόματα και ήταν όλα μια χαρά. Χρειάζεται αυτοσεβασμός. Πριν φιληθείς, θα πλύνεις τα δόντια σου, θα φας μια τσίχλα, θα έχεις κάνει μπάνιο, δεν θα έχεις φάει τζατζίκι και κρεμμύδι. Τα αυτονόητα».

giorgosgiannopoulosc 123148081 116971763372855 6294598685388884927 n

Σε άλλο σημείο και μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Γιώργος Γιαννόπουλος απάντησε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Άμα δω την πολιτική του άποψη, τότε θα σχολιάσω. Ο έρωτάς του με τον Τάιλερ με τρελαίνει. Τα πάθη των ανθρώπων με τρελαίνουν, με φτιάχνουν. Κάνει κακό που δείχνει τόσο πολύ το σύντροφό του, το σκυλί του. Θέλει χαλαρότητα. Κοιτάζονται στα ματιά και δεν μπορούν να κρύψουν το πάθος. Στο τσακ δεν έχουν φιληθεί στο δρόμο. Μακάρι να το έκαναν. Είναι φοβερή καψούρα. Έχουν βγάλει και τα ονόματα των παιδιών τους».

giorgos giannopoulos9113

Για την απώλεια της μητέρας του ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Πιστεύω ότι μητέρα μου όταν είχε αλτσχάιμερ με γνώριζε κατά βάθος. Με πλήγωσε το γεγονός ότι έχασα τη μητέρα μου. Όχι ότι ήταν άρρωστη. Μάνα είναι μόνο μια. Της τα έλεγα όλα και μου τα έλεγε και εκείνη, για αυτό δεν μετάνιωσα ότι δεν της είχα πει πράγματα πριν φύγει. Έπαιζα στο “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” όταν έχασα την αδερφή μου. Για εμάς είναι δουλειά. Εργασία όπως λέω εγώ. Πήγα, έθαψα την αδερφή μου, και μετά είχα απογευματινή παράσταση. Πήγα με το ζόρι και μπήκα στο φέρετρο για τη σκηνή της παράστασης ‘’Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’’».

giorgos giannopoulos91131

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και στις παραστάσεις που συμμετέχει: «Έχω κοπέλα και είναι μια χαρά. Είμαι της άποψης πως ό,τι είναι να γίνει θα γινεί και ό,τι δεν έγινε δεν έπρεπε να γινεί. Αν είναι να κάνω οικογένεια θα κάνω, αν όχι δε θα στενοχωρηθώ για αυτό. Είμαστε στη μικρή σκηνή “Ωμέγα” στο δημοτικό θέατρο Πειραιά στο έργο “Ελέφας” του Κώστα Μποσταντζόγλου. Ένα έργο παγκόσμιας δραματουργικής αξίας, το οποίο έχει ανέβει δύο φορές και τώρα είναι η Τρίτη. Η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Γιοβανίδη και είμαστε μαζί με τη Μπέσυ Μάλφα από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή. Είμαι και στο θέατρο ‘’Ακροπόλ’’ με την παιδική παράσταση ‘’Τα ψηλά βουνά’’ του Ζαχαρία Παπαντωνίου. Τα παιδιά με αγαπάνε ως ‘’Χαμπέα’’ και κάνουν χαμό. Στο σημείο που κατεβαίνω από τη σκηνή ως χωροφύλακας γίνεται ο χαλασμός κυρίου και παίζω με τα παιδιά».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...