Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Εκνευρισμένος ο Κούγιας με τη Τσιμτσιλή: «Θα κάνω ό, τι γουστάρω, εσείς με καλέσατε»

«Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ»

Ο Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου για το επεισόδιο που είχε με ένα κύριο που την κατηγορεί πως εμβόλισε τη μηχανή του τραυματίζοντας τη συνεπιβάτη του.

Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή «Happy Day» αλλά σχολίασε με διάφορους χαρακτηρισμούς τον άντρα που κατηγορεί την Εύη Βατίδου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να του ζητάει να μην κάνει χαρακτηρισμούς και εκείνον να εξοργίζεται.

«Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα».

Με την παρουσιάστρια να του λέει: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

Αλλά εκείνος εκνευρισμένος να συνεχίζει: «Είναι αυτό που αρμόζει. Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Αλέξης Κούγιας: Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μην ξεκινάμε έτσι, έχουμε καιρό να τα πούμε.

Α.Κ.: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς με καλέσατε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς, αυτό μόνο.

Α.Κ.: Θα κάνω ό, τι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».