Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Εύη Βατίδου: Συνελήφθη επειδή εμβόλισε με το αυτοκίνητο μοτοσικλέτα, στέλνοντας στο νοσοκομείο μια 57χρονη

Σήμερα στον ανακριτή με το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος

Από τις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας βρέθηκε στους διαδρόμους των δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων και από κει στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας το πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου, που αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σε βαθμό κακουργήματος, καθώς φέρεται ότι εμβόλισε με το αυτοκίνητό της τη μοτοσικλέτα ενός 59χρονου, επειδή της έσπασε τον καθρέφτη του οχήματός της!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας, το άγριο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη 46χρονη παρουσιάστρια και πρώην σύζυγο του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια συνέβη πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου επί της οδού Σουλίου, στη Γλυφάδα. Η άλλοτε «μούσα» Ελλήνων σχεδιαστών, που «όργωνε» τις πασαρέλες στις αρχές της δεκαετίας της 2000, κατηγορείται ότι εμβόλισε τη μοτοσικλέτα ενός 59χρονου, στην οποία επέβαινε και μια 57χρονη, έπειτα από καταδίωξη που φέρεται ότι διήρκεσε πέντε ολόκληρα λεπτά!

vatidou89335

Από τη σφοδρή πρόσκρουση οι δύο επιβαίνοντες εκτοξεύτηκαν από τη μηχανή και προσγειώθηκαν στο οδόστρωμα, με συνέπεια η 57χρονη να υποστεί κατάγματα στο χέρι και το πόδι, ενώ τραυματίστηκε και ο 59χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ σε βάρος της Εύης Βατίδου υποβλήθηκε μήνυση στις 3 τα ξημερώματα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, με συνέπεια να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατόπιν, το πρώην μοντέλο μεταφέρθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

vatidou89125

Η πλευρά της όμορφης παρουσιάστριας, η οποία «απάντησε» στις κατηγορίες με μήνυση για ψευδή καταμήνυση, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό. Οπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του πρώην μοντέλου Θάνος Καρατσιώλης, η εντολέας του ακολούθησε τη μοτοσικλέτα του 59χρονου για να βρει τα στοιχεία του για τη ζημιά που της προκάλεσε, καθώς δεν φαινόταν ο αριθμός της πινακίδας του, και πως ο 59χρονος έπεσε μόνος του με τη μηχανή.

«Της έσπασε με το κράνος τον καθρέφτη, ξεκίνησε ένας προφορικός διαπληκτισμός και τον ακολούθησε για να πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας. Δεν τον εμβόλισε ούτε έτρεξε. Και, μάλιστα, αυτό έγινε μετά από πέντε λεπτά. Τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο για να τον βρει και σταμάτησε εκεί που έπεσε με τη μηχανή. Δεν υπήρξε σύγκρουση, έπεσε μόνος του. Και για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, δεν έχει και ζημιές το αμάξι» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

vatidou89265

«Πληροφορήθηκα ότι, ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της, δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: «Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Οταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την Αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή -που δεν είχε πινακίδες- κι έφυγε».

Όπως κατέληξε ο ποινικολόγος, η πρώην σύζυγός του ακολούθησε με το αυτοκίνητό της τον οδηγό της μοτοσικλέτας και κάποια στιγμή η μηχανή του 59χρονου ανατράπηκε, χωρίς δική της υπαιτιότητα. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...