Βίβιαν Κοντομάρη: Αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά της με τη Ζωή Λάσκαρη

«Μην μου ξαναμιλήσεις μου είπε και μετά με περίμενε…»

Η Βίβιαν Κοντομάρη καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στο γιο της και στον άγνωστο καβγά της με τη Ζωή Λάσκαρη.

«Θα έχω τεράστια ανασφάλεια αν μου πει ο γιος μου πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Μέσα μου το απεύχομαι αλλά δεν έχω δικαίωμα να το αποτρέψω». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Ζωή Λάσκαρη και στον καβγά τους.

«Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη.

Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ.

Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...