Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ανθή Βούλγαρη: «Έχω αισθανθεί υποτίμηση στη δουλειά επειδή είμαι γυναίκα»

«Το ρεπορτάζ θέλει δημοσιογραφικό υπόβαθρο»

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, παραχώρησαν μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Οι δυο δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους, στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην καριέρα τους.

«Εγώ αυτήν την ώρα θα ήμουν στον στάβλο, θα είχα τα αλογάκια μου, θα καθάριζα. Είναι σύσκεψη, στάβλος, φαγητό στο σπίτι να μαγειρέψω γιατί είμαι και νοικοκυρά, και μετά σύσκεψη ξανά, ειδήσεις, διάβασμα, σπάνια κοιμάμαι, ένα 20λεπτο μπορεί κάποιες φορές» ανέφερε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και απάντησε: «Κάνει και δεύτερη δουλειά, πάει σε στάβλους και καθαρίζει, μην την βλέπετε έτσι, από εκεί μαυρίζει. Εγώ μόλις γυρνάω σπίτι, βάζω ‘Πάμε Δανάη’ και με παίρνει ο ύπνος. Μετά την εκπομπή πηγαίνω λίγο γυμναστική και μετά γυρνάω, κοιμάμαι, όχι πολύ, αλλά ξεκουράζομαι η αλήθεια είναι γιατί το απόγευμα έχω την εφημερίδα, την ‘Βραδυνή’ και όπως καταλαβαίνετε δεν βγαίνει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκαν στην προσωπική τους ζωή. Η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Δεν υποχρεώνουμε τους ανθρώπους που είναι μαζί μας να κάνουν το ίδιο ωράριο, απλά προσαρμόζονται λίγο στα δικά μας», ενώ ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε: «Εγώ έχω βρει έναν άνθρωπο που κοιμάται από τις 22.00 το βράδυ, αυτό είναι καλό, το έλυσα το θέμα του βραδινού».

«Είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς. Εγώ όταν είχα ξεκινήσει, με έστελναν στις κηδείες και έκλαιγα, δεν σταματούσα. Τώρα υπάρχουν θέματα που με πληγώνουν και με συγκινούν αλλά έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Με τα Τέμπη κλαίω κάθε φορά, η Γάζα με το που βλέπω τα παιδιά στον πόλεμο, αλλά από την άλλη πρέπει να μεταδώσεις με κάποια ψυχραιμία την είδηση» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη μετά από σχετική ερώτηση για το αν τους επηρεάζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Από την μεριά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε: «Λύγισα και εγώ αρκετές φορές αλλά μπορώ και το ελέγχω, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα για εμένα. Τα Τέμπη ήταν κάτι σοκαριστικό για όλους. Οι μεγάλες τραγωδίες δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η γνώμη μου είναι ότι ο δημοσιογράφος μπροστά στην κάμερα δεν πρέπει να λυγίζει» με την Ανθή Βούλγαρη να συμπληρώνει: «Εγώ είμαι αντίθετη, θεωρώ ότι ό, τι νιώθεις πρέπει να το δείχνεις».

Για τον αν έχουν βρει τις ισορροπίες μεταξύ τους η Ανθή Βούλγαρη απάντησε: «Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαστε και οι δύο πολύ εργατικοί αλλά τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ιορδάνης είναι πολύ ψύχραιμος και πολλά θέματα τα αντιμετωπίζει πιο ήπια, εγώ είμαι ηφαίστειο, ανεμοστρόβιλος. Δε λέω ότι είναι πάντα σωστό αλλά είναι αυτό που μας φέρνει σε μια ισορροπία».

Και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος συμπλήρωσε: «Εγώ τα συναισθήματά μου δεν τα δείχνω γιατί δε θέλω, είναι στάση ζωής. Η Ανθή εκφράζεται πιο άνετα και έντονα, εγώ προσπαθώ να κρατάω μια απόσταση από τα πράγματα για να τα αντιμετωπίζω, γιατί αν αρχίσεις να θυμώνεις με το ένα, θυμώνεις με το άλλο, μετά δεν έχεις καθαρό μυαλό να τα αντιμετωπίζεις».

«Στην εκπομπή που κάνουμε το μυστικό είναι ότι εκφράζεσαι σε όλα τα πράγματα και καλό είναι ο καθένας να βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Αυτό είναι και το μυστικό της εκπομπής. Από ένα σημείο και μετά, όταν κάνεις εκπομπή με έναν άνθρωπο πρέπει να τον αποδεχτείς, πρέπει να δεις τα κουσούρια του, τα πλεονεκτήματά του για να τα αναδείξεις κιόλας και να του δώσεις και χώρο. Πολλές φορές μου λέγανε ότι αφού βλέπεις ορισμένα πράγματα με τους καλεσμένους, γιατί δεν κάνεις κάτι. Ο σεβασμός κερδίζεται με τα χρόνια. Η Ανθή ήταν καινούργιο πρόσωπο και ο κάθε καινούργιος το εισπράττει αυτό» ανέφερε επίσης ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η Ανθή Βούλγαρη απάντησε από την πλευρά της: «Όταν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο και σε ένα πλατό, είναι σαν στο σπίτι σου οπότε ό, τι νιώθεις το δείχνεις εκείνη την ώρα, δεν έχουμε μετά. Αν προσπαθούσε να με προστατεύει συνέχεια δε θα ήταν και για μένα τιμητικό, αλλά με έναν τρόπο έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Τίποτα δε σου χαρίζεται και όλα κερδίζονται. Έχω αισθανθεί υποτίμηση στη δουλειά και επειδή είμαι γυναίκα και επειδή υποτίθεται ότι μπήκα από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, που δεν ισχύει, αλλά πρόβλημά τους, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το αν θα με υποτιμήσει κάποιος είναι δικό του πρόβλημα. Εγώ ξέρω πού είμαι, ποια είμαι, πού βαδίζω, δε με αγγίζει. Τα πρώτα χρόνια ήμουν και λίγο αόρατη δίπλα στον Ιορδάνη, ρωτούσα και δεν απαντούσαν. Με τον καιρό σε συνηθίζουν κιόλας».

«Όταν πηγαίνεις κάπου σου λένε ‘που είναι η Ανθή’, ‘που είναι ο Ιορδάνης’. Στο σουπερμάρκετ κάνω τον 2πλασιο χρόνο από ό, τι έκανα, είναι η καθημερινή μου βόλτα. Όταν επιλέγεις να είσαι στην τηλεόραση ή να εκτίθεσαι, δε θα είναι όλα ‘τι υπέροχοι που είστε’, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ακούω καμία φορά που λένε ότι δεν μπορούν να τους χαιρετάει ο κόσμος στον δρόμο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ που με χαιρετάνε, που μου μιλάνε. Για ποιον κάνεις την εκπομπή; Για τον κόσμο δεν την κάνουμε;» είπε η Ανθή Βούλγαρη για την αναγνωρισιμότητα.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απάντησε από την πλευρά του: «Δε με τρομάζει η δημοσιότητα, εγώ είμαι και ανοιχτός άνθρωπος. Εμένα με τρομάζει η τοξικότητα των ανθρώπων».

Στο τέλος της συνέντευξης σχολίασαν τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές. Η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Κάποια στιγμή έλεγα γιατί να έρχονται ηθοποιοί να παίρνουν τις δουλειές των δημοσιογράφων. Στην πορεία βλέπω ότι αρκετοί ηθοποιοί έχουν ταλέντο και στην παρουσίαση. Από την άλλη, αν πάει ένας δημοσιογράφος να κάνει ένα γκεστ ρόλο ή να παίξει, θα ήθελα να τον αντιμετωπίσουν με την ίδια αγάπη και καλοσύνη. Δεν μπορεί να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εμένα δε με πειράζει, ο καθένας να κάνει ό, τι θέλει να κάνει, αρκεί να το κάνει με σεβασμό και αγάπη».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε: «Όλα τα δημιουργεί η αγορά. Επειδή έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλη αγορά με πολλά κανάλια και εκπομπές, κάπου πρέπει να καλυφθεί αυτό το κενό με κάποιους ανθρώπους. Κάποιοι που δεν βρίσκουν δουλειά στο θέατρο, τον κινηματογράφο ή στα σήριαλ, δοκιμάζουν την τύχη τους. Το πρόβλημα το μεγάλο ξεκινάει όταν ο καθένας πιστεύει ότι κάνει ενημέρωση. Αυτό που κάνουν δεν είναι ενημέρωση. Όλα τα πράγματα έχουν και ένα όριο».

«Το ρεπορτάζ θέλει δημοσιογραφικό υπόβαθρο» συμπλήρωσε στο τέλος η Ανθή Βούλγαρη.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...