Μίλτος Πασχαλίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη σύζυγό του

Ωραίο ζευγάρι!

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη σύζυγό του.

Ο ερμηνευτής είχε κάνει έναν πρώτο γάμο από τον οποίο απέκτησε τη μεγάλη του κόρη και τώρα είναι σε δεύτερο γάμο με την όμορφη κυρία της φωτογραφίας όπου απέκτησαν μια κόρη. «Είμαι ευτυχής με τις κόρες μου.

Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 και η μικρή σχεδόν δυο. Όταν γεννήθηκε η μικρή νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός. Δυο είναι τα μαθήματα που έχω πάρει από τις κόρες μου.

Το ένα είναι ότι έχω αναγκαστεί να κάνω υπομονή, πράγμα που είναι αντίθετο στον χαρακτήρα μου και το άλλο είναι ότι ακόμα και να θέλεις, δε μπορείς να κάνεις τα πάντα. Πέρασα κατάθλιψη όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη. Δε με βοήθησε στο να την ξεπεράσω και δε με βοήθησε γιατί δεν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω σε αυτό. Τα παιδιά μας, δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους.

Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία και βοήθεια από φίλους μου», είχε πει σε συνέντευξή του. Το ζευγάρι πήγε να δει την παράσταση «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» στο Θέατρο Άλμα καθώς ο Μίλτος Πασχαλίδης υπογράφει τη μουσική του έργου. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...