Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ο Γαρδέλης μέσα από το Δαφνί κατά του Λιάγκα: «Πήραν τη μητέρα μου και της είπαν πως είμαι στο ψυχιατρείο»

«Το Δαφνί δεν είναι ένα τρελάδικο με την τρέχουσα, απλή έννοια. Το Δαφνί είναι μια ανώτερη ψυχιατρική κλινική»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης «σπάει» τη σιωπή του μέσα από το ψυχιατρικό ίδρυμα που νοσηλεύεται και ξεσπάει. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «T-live» για όσα τον ενοχλούν μετά τη δημοσιοποίηση της κατάστασής του.

stamatis gardelis11931

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου… Είμαι καλά, είμαι σε μια οικία και μια σταθερή κατάσταση, με μια περιφρουρούμενη κατάσταση, έχω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους ψυχολόγους».

gardelis17

Είσαι ικανοποιημένος από το νοσηλευτικό, το ιατρικό προσωπικό εδώ;

Πάρα πολύ. Δηλαδή, είμαι εκστασιασμένος μπορώ να πω… Με έχει εντυπωσιάσει ο ζήλος, όχι που δείχνουν μόνο σε μένα, αλλά γενικά, που υπερβάλλουν και εαυτόν. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια περιφρουρημένη κατάσταση, αισθάνομαι τη σιγουριά των επιστημόνων δίπλα μου και ξεκουράζομαι. Δηλαδή, έχω μπει σε έναν ρυθμό…

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: «Ο Γαρδέλης έφτασε στο σημείο να πηγαίνει στα ριάλιτι για να πληρώνει τα πρόστιμα»

gardelis16

-Μπράβο, το είχες ανάγκη

Ανάγκη ύπνου που, δεν κοιμόμουν πριν και κάποιες σκοτεινές, μαύρες, δυσοίωνες σκέψεις έχουν λίγο μείνει στην άκρη. Έχω ανακαλύψει πώς να το πω τώρα, έτσι  το νόημα της ζωής, μέσα από τις πάρα πολλές συνεδρίες που έχω κάνει, έχει σαν να έχει ξαναγεννηθεί μέσα μου μία διάθεση.

-Μπράβο

Για τα πράγματα και όπως και να πάνε…

-Εγώ σε βλέπω μια χαρά.

Θα τα αντιμετωπίσω.

gardelis19

Μπράβο.

Και συνέχισε: «Και μου δίνει πολύ δύναμη και κουράγιο η αγάπη του κόσμου, που τη βλέπω και από εδώ και από τους επισκέπτες που έρχονται στους ασθενείς και από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τους ανθρώπους όλους που εργάζονται σε αυτό το ψυχιατρικό ίδρυμα, το οποίο είναι πολύ παρεξηγημένο, τελικά και αναθεωρώ πάρα πολύ τις απόψεις μου, όταν σκεφτόμουν κάθε φορά που πέρναγα από εδώ προς τα κάτω…το Δαφνί… ότι είναι ένα τρελάδικο. Ε, λοιπόν το Δαφνί δεν είναι ένα τρελάδικο με την τρέχουσα, απλή έννοια. Το Δαφνί είναι μια ανώτερη ψυχιατρική κλινική, από πάρα πολύ αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι διδάσκουν τους δρόμους για να ανακαλύψει και να βρει κανείς και να ξεψαχνίσει της ψυχής του τα βάθη».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε on air σε κλάματα ο φίλος του Σταμάτη Γαρδέλη μιλώντας για την κατάστασή του

202002251015200.9311 STAMATIS GARDELIS 2422020

-Το σημαντικό είναι ότι βρήκες το κουράγιο και ήρθες μόνος σου εδώ

Ναι, βρήκα το κουράγιο και ήρθα μόνος μου, διότι ήμουν σε πάρα πολύ μεγάλη πίεση και είχα φτάσει σε σημεία τα οποία δεν θέλω να τα αναπαράγω…να τα ξανασκέφτομαι, αλλά είχαν… είχαν… με είχαν πνίξει πάρα πολύ σκοτεινές σκέψεις, ένα αδιέξοδο που ζω, που είναι πανελληνίως γνωστό… Δηλαδή, η ιστορία μου, που δεν είναι μόνο αυτή, είναι ένας φόρτος 45 χρόνων…στο επάγγελμα, όλα αυτά που έχω ζήσει και όλη μου η προσωπικότητα, όλη μου η ύπαρξη, η υπόσταση έμπαινε σε αμφισβήτηση πια. Και ξέρεις, άμα είναι να σε ξεριζώνουν, να σε κόψουν σαν ένα δένδρο, με αλυσοπρίονο, μετά δεν έχεις ζωή. Κάπως έτσι το έβλεπα, τώρα έχω αναθεωρήσει κατά κάποιον τρόπο.

stamatis gardelis

-Ναι, θέλω να ακούσω έτσι κάτι

Ο γιατρός μου, ο διευθυντής, ο Δημήτρης ο Πέτσας με φιλοσοφικά σχήματα, με ποιητική διάθεση, με φιλική διάθεση, μου έχει ανοίξει άλλους δρόμους, με έχει κάνει να ανακαλύψω άλλα πράγματα πολύ βαθιά μέσα μου και δυνάμεις πολύ πιο ισχυρές του θανάτου. Δυνάμεις της ζωής.

Και νομίζω αυτό είναι ένα παράδειγμα για όλους. Ότι η ζωή αξίζει περισσότερο από οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να σε οδηγήσει απέναντι. Βεβαίως. Εδώ μέσα συνέβη κάτι, έμαθες κάτι που να σε ενόχλησε, είχες κάποιες επισκέψεις, κάτι κάποιες αντιδράσεις από διάφορο κόσμο; Γιατί είσαι και ένα διάσημο πρόσωπο, έτσι; Βλέπω εδώ που καθόμαστε όλοι γύρω σου, όλοι κάτι σου ζητάνε.

gardelis20Βγαίνω στο κυλικείο τις ώρες που επιτρέπεται στο επισκεπτήριο και έχω πληροφορηθεί και για την αγάπη του κόσμου και για το τι λένε έξω και πώς έχει περάσει η περίπτωσή μου και, προφανώς, όλη αυτή η δημοσιότητα που έχει δοθεί στο θέμα, στο ζήτημά μου, έχει προσελκύσει ανθρώπους που, κατά κάποιον τρόπο, για μένα καπηλεύονται μια ιστορία και θα έπρεπε να δείξουν λίγο περισσότερο ευαισθησία. Τουλάχιστον, ως προς τη μητέρα μου. Η οποία είναι 91 χρονών και μου έδειξαν σε βίντεο το λέω δηλαδή και… Δεν πρέπει να συγχίζομαι…».

gardelis15

Όσο για τις δηλώσεις της μητέρας του στην εκπομπή «Το Πρωινό» ανέφερε: «Μου δείξανε σε βίντεο ότι την πήραν τηλέφωνο και  της είπαν “ο γιος σου βρίσκεται σε ψυχιατρείο”. Στον Θεό που πιστεύετε. Δηλαδή, παίρνεις μια μεγάλη γυναίκα, 91 χρονών και της λες “ το παιδί σου είναι σε ψυχιατρείο”; Μια γυναίκα που έχει μια προκατάληψη, μια συγκεκριμένη θέση στο τι είναι ψυχιατρείο.

skorda gardelis16103 Για τη μάνα ψυχιατρείο δεν είναι όπως το πλησιάζουμε εσύ και εγώ που είμαστε άνθρωποι του κόσμου και λέμε ότι όλοι μας χρειαζόμαστε μια ψυχική αγωγή και να όχι θεραπεία, μια ψυχική κατεύθυνση. Άντε να βάλεις σε αυτό το μυαλό του ανθρώπου των 91 χρόνων».

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...