Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Απάτη με ινστιτούτο αισθητικής – Χρησιμοποιούσαν τα ονόματα παρουσιαστριών για την προώθηση προϊόντων

Η περίεργη υπόθεση ληστείας σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη έβγαλε στην επιφάνεια τις απάτες εις βάρος πελατισσών

Ο Ασκός του Αιόλου που άνοιξε για πολυδιαφημισμένο ινστιτούτο αισθητικής της Θεσσαλονίκης, το οποίο απευθυνόταν σε πασίγνωστες σταρ της TV προκειμένου να διαφημίζουν τα πακέτα υπηρεσιών του, δεν λέει να κλείσει μετά τη δημοσιοποίηση μιας περίεργης κλοπής που έγινε την περασμένη Δευτέρα και εικάζεται πως αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε μια… διαφωνία σχετικά με το κόστος χρέωσης υπηρεσίας.

kainourgiou7234Και αυτό γιατί τα στόματα πελατών που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα εξαπάτησης ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, φέρνοντας στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για τις πονηρές μεθόδους που φέρεται ότι εφάρμοζαν οι υπεύθυνοι του ινστιτούτου για να αυγατίζουν τα κέρδη τους!

Πρωταγωνιστές του περιστατικού, που έχει προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές, είναι ένας 36χρονος από την Αλβανία και μια 56χρονη, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Αν και η «εισβολή» του 36χρονου στο ινστιτούτο αισθητικής, για να αρπάξει 600 ευρώ από την υπάλληλο, θα μπορούσε εξαρχής να θεωρηθεί συνηθισμένη κλοπή, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση φέρεται ότι εξετάζουν με προσοχή ένα βίντεο, στο οποίο εικονίζεται ο δράστης να φεύγει, χωρίς να πάρει τα 2.000 ευρώ, δηλαδή το συνολικό ποσό που περιείχε το μεταλλικό κουτί το οποίο πήρε στα χέρια του. Και τούτο γιατί εύλογα γεννώνται υπόνοιες ότι κατηγορούμενοι και ινστιτούτο είχαν «ανοιχτούς» λογαριασμούς!

skorda 3

Το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, που εκμεταλλευόταν την επιρροή που έχουν στο κοινό λαμπερά τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Βίκυ Χατζηβασιλείου (σ.σ.: η τελευταία, μάλιστα, είχε χριστεί ambassador του κέντρου το 2019, χωρίς να προκύψει η παραμικρή εμπλοκή της στη συγκεκριμένη εταιρία), για να αλιεύει πελάτες βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας το 2020, όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ για παραπλανητικές και επιθετικές εμπορικές πρακτικές.

Στις αρχές του έτους αποκαλύφθηκε ότι είχε εξαπατήσει φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς «Σταρ Ελλάς» και είχε απασχολήσει τόσο τον Συνήγορο του Καταναλωτή όσο και τις ελεγκτικές Αρχές του υπουργείου Ανάπτυξης. Είχε φτάσει δε στο σημείο να αποσπάσει από συνταξιούχο αστυνομικό μισό εκατομμύριο ευρώ (!) για μία θεραπεία λεύκης, ενώ φέρεται ότι υποχρέωνε τους υπαλλήλους να εργάζονται κάτω από αδιανόητες συνθήκες, με κάποιους εξ αυτών να καταγγέλλουν ότι είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού!

Η τελευταία καταγγελία που είδε το φως αφορά τη Β.Α., που ακολούθησε τις συνεδρίες ενός πακέτου των 200 ευρώ και έφτασε να χρωστάει… 30.000 ευρώ! «Στα τέλη του 2019, ύστερα από διαφημίσεις σε πρωινές εκπομπές και με την παρότρυνση του συζύγου μου, που ήθελε να με βοηθήσει να ξεπεράσω την κατάθλιψη στην οποία βρισκόμουν λόγω του θανάτου του γιου μας,

επισκέφτηκα ιατρείο στη Θεσσαλονίκη για θέματα υγείας που είχα στα πόδια μου, φλεβικής ανεπάρκειας, αυξημένου λίπους και για να χάσω βάρος. Η αρχική συμφωνία περιελάμβανε ένα πρόγραμμα της τάξης των 200 ευρώ» αναφέρει η καταγγέλλουσα στη μήνυσή της, αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε το protothema.gr.

ANTHOULA ANASOGLOU

Στην πορεία, η ίδια δέχθηκε πιέσεις για να αναβαθμίσει τη συμμετοχή της και να ενεργοποιηθούν και άλλα προγράμματα, ώσπου έφτασε να χρωστάει 10.000 ευρώ! Ωστόσο, το χρέος της έπιασε… ταβάνι, όταν άκουσε έναν από τους υπευθύνους της εταιρίας, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα της «χάριζε» προγράμματα των 15.000 ευρώ, που θα μπορούσε να ακολουθήσει σε διάστημα δύο ετών, αν έδινε άλλα 5.000 ευρώ.

«Μου είπαν για ακόμα μία, καλύτερη πρόταση, αν τους έδινα άμεσα άλλα 15.000 ευρώ. Θα με έβαζαν σε ένα άλλο πρόγραμμα και θα έπαιρνα πίσω σε λίγες μέρες όλα τα χρήματα που τους είχα δώσει, δηλαδή και τα 30.000 ευρώ. Δυστυχώς, με τις ψεύτικες υποσχέσεις κατάφεραν να με πείσουν να τους δώσω τα επιπλέον χρήματα, καθώς νόμιζα ότι έχω να κάνω με σοβαρή επιχείρηση, αφού διαφημιζόταν συνεχώς στα μεγάλα κανάλια με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης…» καταλήγει η γυναίκα, που έφτασε να δανειστεί χρήματα από συγγενείς, πιστεύοντας ότι θα έπαιρνε πίσω και τα 30.000 ευρώ!

Στην αντεπίθεση οι εργαζόμενοι

Τη δική τους απάντηση έδωσαν, μέσω της δικηγόρου τους, οι υπάλληλοι του ινστιτούτου, τις οποίες κατηγορεί η Β.Α. για εξαπάτηση: «Το βρίσκω πολύ λυπηρό, θλιβερό, εργαζόμενα κορίτσια τα οποία δούλευαν για τον βασικό μισθό να πλέουν στη δίνη ενός κυκλώνα μηνύσεων και αγωγών που αφορούν τα πεπραγμένα της πρώην εργοδοσίας τους. Θεωρώ την εμπλοκή των εργαζομένων στην παρούσα υπόθεση αστεϊσμό και προειδοποιώ πως η άνευ λόγου και προηγουμένου στοχοποίησή τους αποτελεί αξιόποινη συμπεριφορά και οι εντολείς μου επιφυλάσσονται για τα νόμιμα.

anthoula anasoglou dikigoros φ
Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου

Θα πρέπει να σκεφτεί κανείς δύο φορές πριν στοχοποιήσει κορίτσια που δούλευαν στο ινστιτούτο και, όπως τόνισα σκληρά πολλάκις, με υπερωρίες, με υποχρεώσεις, με ανήλικα, αλλά ταυτόχρονα πρόσχαρες και ευγενικές με μοναδικό όφελος το βασικό ημερομίσθιο» δήλωσε η Ανθούλα Ανάσογλου και πρόσθεσε μιλώντας στο protothema.gr: «Δυστυχώς, ακούστηκαν πολλά ψέματα και πολλές ανακρίβειες για τις εργαζόμενες, οι οποίες στο τέλος βρέθηκαν απολυμένες με καθυστερούμενους μισθούς και ένσημα.

Έδωσαν μεγάλο αγώνα να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους σε άλλες θέσεις εργασίας και τώρα βρίσκονται αντιμέτωπες με ανυπόστατες κατηγορίες που καταχρηστικώς τις βαρύνουν. Η θέση τους, όμως, είναι ξεκάθαρη, δεν θα αμυνθούν μόνο, θα επιτεθούν νομικά σε οποιονδήποτε τις διαβάλλει και καταθέτει συκοφαντικά γεγονότα. Η αλήθεια είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...