Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Η make-up artist της Ναόμι Κάμπελ θα αναλάβει το νυφικό μακιγιάζ της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Τι αποκαλύπτει στην «Espresso» η μέλλουσα νυφούλα για τη γνωριμία με τη Χέλεν Εκονόμου

Έρχεται στην Ελλάδα η make-up artist της Ναόμι Κάμπελ για να επιμεληθεί το νυφικό μακιγιάζ της «γαζέλας» της εγχώριας showbiz Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον γάμο της με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

ELETSI

Από τον Ηλία Μαραβέγια

Πρόκειται για την ελληνικής καταγωγής Χέλεν Εκονόμου, η οποία έχει ρίζες στον Βόλο, ενώ είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη. Εκεί, στο Big Apple, ζει μόνιμα μέχρι σήμερα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο team που βάφει, μεταξύ άλλων διασημοτήτων, και τη «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας, όπως είναι γνωστή η Ναόμι. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη συνεργασία τους έγινε για τις ανάγκες της κοσμικής εμφάνισης της Κάμπελ σε πάρτι του Παφ Ντάντι.

ELETSI 1

Οπως αποκαλύπτει η Ελίζαμπεθ στην «Espresso», η γνωριμία της με τη Χέλεν έγινε τυχαία πριν από πέντε χρόνια, στη Γλυφάδα. Η διάσημη make-up artist  έκανε τότε διακοπές στη χώρα μας και καθώς βόλταρε στη Γλυφάδα, μπήκε στο ινστιτούτο ομορφιάς που διατηρεί στην περιοχή η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του «Survivor», ζητώντας να κάνει τα μαλλιά της braids. «Ηταν πολύ άνετη και πιάσαμε την κουβέντα. Της έκανα εγώ τα κοτσιδάκια και καθώς συζητούσαμε, μου λέει κάποια στιγμή: ‘‘Αγαπώ τη μαύρη επιδερμίδα. Είναι που βάφω και τη Ναόμι στην Αμερική’’. Οπως καταλαβαίνεις, εγώ έπαθα σοκ ακούγοντάς το και θέλησα να μάθω περισσότερα για τον ζωντανό θρύλο του μόντελινγκ. Μου είπε, λοιπόν, πως είναι αυστηρή και δεν επιτρέπει να την τραβάνε φωτογραφίες στη διάρκεια του μακιγιάζ, παρά μόνο στο τέλος και μόνο selfie» μας λέει η Ελίζαμπεθ.

ELETSI 3

Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και social media, κρατώντας τακτικές επαφές όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Χέλεν κάλεσε την Ελίζαμπεθ να πάει να τη βρει στη Νέα Υόρκη και να τη φιλοξενήσει. «Μπορεί εγώ να μην έχω πάει ακόμη, αλλά θα έρθει εκείνη εδώ. Είδε την αναγγελία του γάμου μου στο facebook και με πήρε από μόνη της τηλέφωνο, λέγοντάς μου πως θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να με βάψει. Συγκεκριμένα, μου είπε: ‘‘Είναι δυνατό να μη βάψω εγώ τη γαζέλα μου;’’ Θα έρθει λοιπόν για δέκα μέρες, έχει κλείσει ήδη τη διαμονή της σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη. Οσα “ευχαριστώ” και να της πω δεν φτάνουν!» αναφέρει η ίδια με ενθουσιασμό.ELETSI 2

Ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη θα τελεστεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης (εντός του κτήματος Πολυχώρος Ονείρων, στο Μαρκόπουλο Αττικής) με κουμπάρους δυο καλούς φίλους τους, τη Μαριάννα Σάννι (σ.σ.: είναι η σύζυγος του dj Airth των Vegas) και τον Ανέστη.

F1 Eletsi scaledΧρέη wedding planer έχει αναλάβει η Εφη Παπουτσή, ενώ το catering στο γαμήλιο πάρτι που θα ακολουθήσει του μυστηρίου στο κτήμα είναι από τις Πλειάδες. Τη νύφη Ελίζαμπεθ θα παραδώσει στον γαμπρό Νεκτάριο ο Zeraw (από τους Vegas), ο οποίος είναι αδελφικός φίλος της πρώην παίκτριας του «Survivor». Οσο για το live γλέντι, θα το αναλάβει ο Τριαντάφυλλος. Με το καλό!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...