Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κωνσταντίνος Αργυρός: H συγκίνηση του Ελληνα σταρ σε ελληνικό σχολείο στο Σικάγο

Η χαρά των μικρών μαθητών, τα τραγούδια που του ετοίμασαν και το ζεϊμπέκικο για χάρη του

Εκδηλώσεις αγάπης και σκηνές λατρείας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Αμερική, με τον Ελληνα καλλιτέχνη να μαγεύει τους πάντες με την απλότητά του!

Ο σταρ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τα τέλη Νοεμβρίου για μια σειρά συναυλιών που τον φέρνουν κοντά στον Ελληνισμό, αλλά και σε χιλιάδες Αμερικανούς θαυμαστές του, κάτι που είναι πρωτοφανές, αφού δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο με άλλον Ελληνα καλλιτέχνη.

argiros291139

Λατρεία

«Η ελληνική ομογένεια και οι Αμερικανοί τον λάτρεψαν» δηλώνει στην «Espresso» η δημοσιογράφος, εκπαιδευτικός και εξέχον μέλος της ελληνικής κοινότητας του Σικάγου Μαρία Βασιλειάδου, θέλοντας έτσι να μας δώσει και το κλίμα των ζωντανών εμφανίσεων του Αργυρού! Αυτό όμως που έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν η μεγάλη αγκαλιά του στα Ελληνόπουλα της Αμερικής, με τον ίδιο να επισκέπτεται το πρότυπο ελληνοαμερικανικό σχολείο Hellenic American Academy στο προάστιο του Σικάγου Ντίρφιλντ μία ημέρα πριν από τη μεγαλειώδη συναυλία του στο Ιλινόις.

argiros291138

Εκεί οι μαθητές του λυκείου της Ελληνοαμερικανικής Ακαδημίας τού επιφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη, που τον έκανε να δακρύσει! Μέσα σε χρόνο – ρεκόρ από την ημέρα που ειδοποιήθηκαν ότι θα τους επισκεφτεί ο αγαπημένος τους τραγουδιστής, πρόβαραν -με ορχήστρα του σχολείου- ορισμένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του και τα ερμήνευσαν μπροστά του, με εκείνον να σιγοντάρει και να τα τραγουδάει μαζί τους.

argiros291137

Το ελληνικό πάρτι συνεχίστηκε με χορό, κι εκεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακολούθησε ενθουσιασμένος τον 12χρονο μαθητή Αγγελο Τσατσαρώνη να χορεύει -σαν βιρτουόζος- ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους της επιτυχίας του «Αθήνα μου». Επίσης τη μεγάλη χαρά και την αγάπη τους εξέφρασαν οι μικροί μαθητές του σχολείου φτιάχνοντας ζωγραφιές και προσφέροντας ένα πλούσιο καλάθι με αναμνηστικά δώρα και λουλούδια. Μάλιστα, η ζωγραφιά μιας 5χρονης θαυμάστριας τον συγκίνησε βαθιά, χαρίζοντάς της μια μεγάλη αγκαλιά.

argiros291136

Ο καλλιτέχνης, που απέδειξε ότι εισπράττει μόνο λατρεία από τον απόδημο Ελληνισμό, φωτογραφήθηκε με όλους, χωρίς να αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου -βλέποντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Ελληνοαμερικανική Ακαδημία στη διάδοση της ελληνικής γλώσσας, της Ιστορίας και της κουλτούρας στον Ελληνισμό της Αμερικής- από τη διευθύντρια του Hellenic American Academy of Chicagoland Μαρία Τάσση.

argiros291135

argiros29113
Η δημοσιογράφος, εκπαιδευτικός και μέλος της ελληνικής κοινότητας του Σικάγου Μαρία Βασιλειάδου, η διευθύντρια του Hellenic American Academy Μαρία Τάσση και η ιδιοκτήτρια της κατασκευαστικής εταιρίας Athens Construction Εφη Κουρκουβή

Οι κουμπάροι και το live στο Dolby Theatre των Οσκαρ

Δίχως άλλο, αυτό που έχει καταφέρει στις ΗΠΑ ο Αργυρός είναι ανεπανάληπτο για Ελληνα τραγουδιστή! Μετά την επική συναυλία στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη -σ.σ.: πρώτη φορά εμφανίστηκε εκεί Ελληνας τραγουδιστής- μπροστά σε 15.000 εκστασιασμένους θεατές (αρχίζοντας θριαμβευτικά τα lives του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που έχουν την υπογραφή διοργάνωσης μίας επιτυχημένης εταιρίας παραγωγών και συναυλιακών εκδηλώσεων, αυτής του Γιώργου Κατερίνη), σάρωσε και στο διάσημο κλαμπ Radius (ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου επιχειρηματία), δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

argiros291131

Μάλιστα, στα πρώτα τραπέζια του κλαμπ παρακολούθησαν το πρόγραμμά του οι κουμπάροι του, Ερικ και Δήμητρα Βασιλάτος, στους οποίους δεν σταμάτησε να κάνει αφιερώσεις για την επέτειο του γάμου τους, ενώ η επόμενη ημέρα της συναυλίας ήταν η Ημέρα των Ευχαριστιών, την οποία γιόρτασε με τη βαφτιστήρα του -της έχει μεγάλη αδυναμία- και τους κουμπάρους του, απολαμβάνοντας παραδοσιακή γαλοπούλα, αλλά και ελληνικά εδέσματα.

argiros291134

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σικάγο επέλεξε να απολαύσει τη φιλοξενία στο σπίτι των κουμπάρων του στο κέντρο της πόλης και όχι σε ξενοδοχείο, περνώντας έτσι περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ως αθλητικός τύπος δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει αγώνα χόκεϊ με τους διάσημους Blackhawks και αγώνα μπάσκετ με τους θρυλικούς Chicago Bulls. Εκεί τα έδωσε όλα!

argiros291133

Η περιοδεία του, μετά το Σικάγο, συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση δύο μεγάλων συναυλιών στο Τορόντο, ενώ το μεγάλο γεγονός θα είναι στις 2 Δεκεμβρίου, η συναυλία του στο Dolby Theatre, όπου κάθε χρονιά γίνεται η απονομή των Οσκαρ, για να κλείσει έτσι την πιο πετυχημένη σειρά συναυλιών που έχει κάνει ποτέ Ελληνας καλλιτέχνης στην Αμερική!

argiros291132

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...