Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Η επική ατάκα της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον πρώην της

«Η Αθήνα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι»

Bρε Κάτια, τώρα έμαθες τι γίνεται στη showbiz; Τι αλλαξοκ@λιές (να μας συμπαθάτε για την έκφραση) παίζουν; Το τι «πάρε δώσε» γίνονται στα ιδρωμένα σεντόνια των wannabe celebrities τώρα το πληροφορήθηκες; Απλώς η συμπαθής Κάτια Ταραμπάνκο πιστοποίησε (όχι ότι δεν τα ξέραμε και ότι δεν τα γράφουμε) ότι η Αθήνα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι.

katia tarampanko2906
H Κάτια Ταραμπάνκο

Να μας συγχωρεί το μοντέλο, πρώην παίκτρια realities, wannabe παρουσιάστρια και τώρα ηθοποιός, αλλά ότι γινόταν της αλλαξοκ@λιάς το κάγκελο στους κύκλους celebrities, κοσμικών, επιχειρηματιών και πολιτικών είναι εδώ και χρόνια (δεκαετίες καλύτερα) κάτι το… σύνηθες! Τόσα και τόσα παραδείγματα έχουμε ηθοποιών που τα έφτιαχναν με την πρώην συνάδελφό τους, παρουσιαστών/παρουσιαστριών που έπεφταν στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου/συζύγου/συναδέλφου τους, και πάει λέγοντας.

tarampanko3

Η πρώην παίκτρια του «GNMT» και δις ex Survivor, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με κάμερα πρωινής εκπομπής και ρωτήθηκε για τη νέα σύντροφο του πρώην της Τεό Κωνσταντόπουλου, ψέλλισε χαμογελώντας πως η Αθήνα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι! Και πώς να μην είναι καλέ, αφού ο μάτσο tattoo artist, που κατά τα λεγόμενά του είχε φάει κέρατο από την Ταραμπάνκο, έπεσε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου ενός πρώην συμπαίκτη της Κάτιας στο reality επιβίωσης του Σκάι!

konstantopoulos01123

Ούτε σπαζοκεφαλιά να ήταν… Το νέο αμόρε του καλλιτέχνη της δερματοστιξίας είναι η πρώην του Στάθη Σχίζα, με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει και μία κόρη! Είναι αυτή που έβγαινε στα κανάλια και έριχνε τις μπηχτές της για τη σχέση του νικητή του «Survivor» με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η μελαχρινή personal trainer Αννα Μαρία Κατσαρού, γιατί περί αυτής ο λόγος, φαίνεται πως στο πρόσωπο του Τεό Κωνσταντόπουλου έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα, με το ζευγάρι να ανεβάζει πλέον κοινά στιγμιότυπα στα Instagram stories του, ενώ πριν από λίγο καιρό ταξίδεψαν μέχρι το Βουκουρέστι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της!

Στάθης Σχίζας

katsarou01123
Αννα Μαρία Κατσαρού

Οσο για τον Τεό, φαίνεται πια πως έχει απαλύνει ο πόνος από το κέρατο που του είχε ρίξει ο Ταραμπάνκο, σύμφωνα με όσα είχε πει αποκλειστικά στην «Espresso», όταν αποκάλυψε τον χωρισμό τους καρφώνοντας και την Κάτια: «Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για μένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο» ήταν τα γεμάτα πικρία λόγια του, τα οποία πια ανήκουν στο παρελθόν!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...